Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jimmy kanat mi yoksa 10 numarami kendisini bir tek Dunya kupasinda Almanyaya son dakikalarda Faul yappip Gol yedirtigini biliyorum Baya tepki almisti.Onun hakkinda tek bildigim bu Biri Belhandanin pozisyonunda oynar diyor digeri Engin gibi performans verir bu adamin mevkisi ne?

Gomis, sadece taraftar baskiysiyla ic saharlada costu. Adam deplasmanlara kayboluyordu ve onemli maclarda hic birsey yapamadi.

Galatasaray'da uzun boylu forvet pek başarılı olamıyor. En son başarılı olan uzun forvet neyse Silivri soğuktur şimdi.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

49997

GS tvde u 17 takımının gollerine denk gelirseniz erencanı izleyin mutlaka,çoğu golü klas.abim bile geçen övdü

Ndiaye geçen sene 750 bin euroya kiralanmıştı,bedava olursa belki düşünebiliriz çok istemesemde.

seri ya da donsah
banega
donk ( amartey)
abdulsamed(sakatlıgı gecmek üzere sanırım)
bartuğ
mustafa kapı

ulan şöyle olsa ne güzel olur.bilhassa bartuğ çok önemli.çekdarı ve mutluyu yazmadım.çünkü,çekdar 10 numara bence,mutlu da 9,5 numara gibi,atalay 10 numara zaten...kiraya mı veriyoruz ne yapıyoruz bi belli olsaydı çekdarın durumu falan

Elmaderli ilk sezonki gibi kadro kurulsun istiyorum hirsli rakibe nefes aldirmayan benim en cok zevk aldigim sezondu. Rakibe top gostermiyorduk pozsiyon ustene pozisyona giriyorduk keske tekrar oyle bi kadro kurulsa

atalay fiziki gelişimi sağlarsa 8 numara da oynar,zaten önceden 8 numaraydı.şu sözleşmeyi halletsinler de bi

Jimmy kanat mi yoksa 10 numarami kendisini bir tek Dunya kupasinda Almanyaya son dakikalarda Faul yappip Gol yedirtigini biliyorum Baya tepki almisti.Onun hakkinda tek bildigim bu Biri Belhandanin pozisyonunda oynar diyor digeri Engin gibi performans verir bu adamin mevkisi ne?

Sağ kanat sol kanat 10 numara hepsinde kullanmış toulouse

Anadolu kulüplerinden alınan ve büyük takım topçusu olanlar listesi.
Kim demiş anadolutan dopçu alınmaz diye

Hasan Şaş
Elvir Baliç
Necati Ateş
Fatih
Tuncay Şanlı
Ergün pembe
küçük Hakan
büyük Hakan
Hakan 3
Rıdvan Dilmen
Tanju Çolak
Metin Oktay
Fatih Terim
İlhan Mansız
Tümer
Oğuz
Ünal
Hami
Lemi
Küçük hamdi
Ogün
Abdullah
Boliç
..........
lste uzar gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt