Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezege kasımpaşa yönetimine ayrılmak istiyorum demiş. Apo başkan vedat mı trezege mi ikileminde kalmıştır çoktan.

Chiquinho'yu benfica aldi beyler BENFICA
3.75meyro
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Trezege kasımpaşa yönetimine ayrılmak istiyorum demiş. Apo başkan vedat mı trezege mi ikileminde kalmıştır çoktan.

ahmet + ömer + ozornwafor (oynama garantili )kiralık + 4m.

bence kabul etmemek için hiçbir neden yok şu teklifi , kasımpaşa kiralık yabancıları falan da iyi işliyor. herkes için winner bir anlaşma.

hayatlarında bir daha u20 en iyi stoperi adam mı görecekler

oturmuş yangın çıkarılmayacak kadroya bak. başakşehir 7 maçta 1 galibiyet almasaydı alabiliyor muydun acaba şampiyonluğu? oyuncularının cogu son enerjisiyle oynadı , fernando mariano falan seneye oynatamazsın bunları sonrada sözleşmeleri bitiyor , sol açığın şuan yok , forvet hattın kötü , orta sahan yok. 10 numaran belhanda napacağı belli değil , iyiyken çok iyi ama kötü olduğu maç daha çok.

ağustos'ta son gün 3000 kişiye teklif yapmasına fazla alışmışız.

takımda muslera , marcao , luyindama ve feghouli hariç net katkı vereceğine inandığın oyuncu yok. nagatomo belki biraz. luyindamayı da bildirmedin.

transfer sezonu bittimi? ben mi kacirdim

bence kabul etmemek için hiçbir neden yok şu teklifi , kasımpaşa kiralık yabancıları falan da iyi işliyor. herkes için winner bir anlaşma.

10 m istiyomuş terbiyesiz kasımpaşa. Trezege indirim yapın satın beni demiş. 4 myi 6 yapın derler heralde

Ze Luis -> Porto 8.5m€

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aboubakar -> Galatasaray 4+7 mil.€

giphy.gif

Sen Ciner'in yerinde olsan şu teklifi kabul eder misin 7-8 milyon cash dururken

N’Zonzi yazılmış da nasıl alacağız yahu o adamı? Roma’da düzenli oynamadı mı o herif?
Donk un star versiyonu. Yerden de havadan da geçilmeyiz. Duran toplarda da çok etkili. Yıllardır imrenerek izlediğim bir oyuncu. Umarım haber doğrudur.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt