Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.654
- 73.197
- 5.188
Trezege kasımpaşa yönetimine ayrılmak istiyorum demiş. Apo başkan vedat mı trezege mi ikileminde kalmıştır çoktan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
babel geldikten sonra onyekuru da gelecekse pek ilgilenmeyiz gibime geliyor.Trezege kasımpaşa yönetimine ayrılmak istiyorum demiş. Apo başkan vedat mı trezege mi ikileminde kalmıştır çoktan.
Trezege kasımpaşa yönetimine ayrılmak istiyorum demiş. Apo başkan vedat mı trezege mi ikileminde kalmıştır çoktan.
oturmuş yangın çıkarılmayacak kadroya bak. başakşehir 7 maçta 1 galibiyet almasaydı alabiliyor muydun acaba şampiyonluğu? oyuncularının cogu son enerjisiyle oynadı , fernando mariano falan seneye oynatamazsın bunları sonrada sözleşmeleri bitiyor , sol açığın şuan yok , forvet hattın kötü , orta sahan yok. 10 numaran belhanda napacağı belli değil , iyiyken çok iyi ama kötü olduğu maç daha çok.
ağustos'ta son gün 3000 kişiye teklif yapmasına fazla alışmışız.
takımda muslera , marcao , luyindama ve feghouli hariç net katkı vereceğine inandığın oyuncu yok. nagatomo belki biraz. luyindamayı da bildirmedin.
transfer sezonu bittimi? ben mi kacirdim
10 m istiyomuş terbiyesiz kasımpaşa. Trezege indirim yapın satın beni demiş. 4 myi 6 yapın derler heraldeahmet + ömer + ozornwafor (oynama garantili )kiralık + 4m.
bence kabul etmemek için hiçbir neden yok şu teklifi , kasımpaşa kiralık yabancıları falan da iyi işliyor. herkes için winner bir anlaşma.
hayatlarında bir daha u20 en iyi stoperi adam mı görecekler
Yavşak Spartak
Aboubakarrrrrrrrr
Aboubakarrrrrrrrr
Aboubakar -> Galatasaray 4+7 mil.€
Sen Ciner'in yerinde olsan şu teklifi kabul eder misin 7-8 milyon cash dururkenahmet + ömer + ozornwafor (oynama garantili )kiralık + 4m.
bence kabul etmemek için hiçbir neden yok şu teklifi , kasımpaşa kiralık yabancıları falan da iyi işliyor. herkes için winner bir anlaşma.
hayatlarında bir daha u20 en iyi stoperi adam mı görecekler
10 m istiyomuş terbiyesiz kasımpaşa. Trezege indirim yapın satın beni demiş. 4 myi 6 yapın derler heralde
Sen Ciner'in yerinde olsan şu teklifi kabul eder misin 7-8 milyon cash dururken
Bence elde edecekler.7-8m cash elde edemezler ama
Watford söylentileri varmış afrika kupsından sonra7-8m cash elde edemezler ama
Donk un star versiyonu. Yerden de havadan da geçilmeyiz. Duran toplarda da çok etkili. Yıllardır imrenerek izlediğim bir oyuncu. Umarım haber doğrudur.N’Zonzi yazılmış da nasıl alacağız yahu o adamı? Roma’da düzenli oynamadı mı o herif?

kim veriyomuş o parayı?Sen Ciner'in yerinde olsan şu teklifi kabul eder misin 7-8 milyon cash dururken