Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryan Babel, Galatasaray'ın gündemindeki forvet Divock Origi ile beraber.
53ee3d2ab1bd74189eb246a1e88587b5.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 saat icinde JIMMY + sener kaplari maalesef geliyormus. kapa kapa bunlari kaptilar.
Kardeş şimdi elimizdeki sözleşmesi devam eden yerli topçuları bir sayalım
Eray İşcan
Emre Taşdemir
Ahmet Çalık
Ömer Bayram
Emre Akbaba
Yunus Akgün

Kaliteyi geçtim, sayısal olarak 6 adet (Birinin ayağı 2 yerinden kırık,1 yıl doğru düzgün top oynayamayacak) yerli topçu var.
Emre Taşdemir ve Yunus dışındakiler amatör seviyede bile değil.
Şimdi senin elinde 2 tane İKİ TANE yerli oyuncu varken, FFP kriteri (sattığın kadar al) varken, hele bir de her an kademeli olarak yabancı sınırlaması gelme tehdidi de varken...
Neden bonservisi elinde, yıllık ücreti de makul, uluslararası tecrübesi iyi kötü olan yerli transferlerimize çöp muamelesi yapıyorsun sürekli?
Ya gidip de Kaan Ayhan falan alamiyorsun verstehst du?
Mecbur yerli rotasyonunu en ekonomik şekilde oluşturman lazım.
Jimmy iyi kötü swedish milli, Ligue 1 tecrübesi olan bir oyuncu.
Şener FB tecrübesi olan bir oyuncu. Yusuf daha çok genc, tutarsa baya fayda sağlayabilecek bir oyuncu. Bir tek Adem saçma geldi bana da, ama ona dahi şöyle bakarsan mantıklı geliyor; geçen sene MUGDAT vardı lan bu takımda :d
Sonuç olarak her transferin bir stratejisi var, yeter ki bunlar az maliyetli olsun. Hepsi de alternatif oluşturabilecek, ligde iş yapacak adamlar. Bir de öyle bakmanı tavsiye ederim.

Adam yok pahasına Tigres'e gidiyor... Şu adama yönelsek elli kere almıştık , neden ilgilenilmez anlamıyorum. İlla Davilla mı ayarlamalı birşeyler.

Eray İşcan
Emre Taşdemir
Ahmet Çalık
Ömer Bayram
Emre Akbaba
Yunus Akgün

Kaliteyi geçtim, sayısal olarak 6 adet (Birinin ayağı 2 yerinden kırık,1 yıl doğru düzgün top oynayamayacak) yerli topçu var.
Şimdi senin elinde 2 tane İKİ TANE yerli oyuncu varken, FFP kriteri (sattığın kadar al) varken, hele bir de her an kademeli olarak yabancı sınırlaması gelme tehdidi de varken...
Neden bonservisi elinde, yıllık ücreti de makul, uluslararası tecrübesi iyi kötü olan yerli transferlerimize çöp muamelesi yapıyorsun sürekli?
Şener FB tecrübesi olan bir oyuncu. Yusuf daha çok genc, tutarsa baya fayda sağlayabilecek bir oyuncu. Bir tek Adem saçma geldi bana da, ama ona dahi şöyle bakarsan mantıklı geliyor; geçen sene MUGDAT vardı lan bu takımda :d
Sonuç olarak her transferin bir stratejisi var, yeter ki bunlar az maliyetli olsun. Hepsi de alternatif oluşturabilecek, ligde iş yapacak adamlar. Bir de öyle bakmanı tavsiye ederim.
anlasmalarin hepsi 2 yillik olsa bir nebze anlasilirdi ama yerlilere 3 yil kontrat yapmak mantiksiz geliyor bana. 1 yil sonra göndermek icin tonlarca küfür etmeyecegimiz ne malum? ayak bagi olmadan kurtulacagimiz sekilde bunlari bile alamiyoruz.

brumaya'da 10m'e aldık. scouting sadece 20 yaş altı adamları almak değildir.

demek istediğimi tam anlamadın sanırım ..bruma scout transferidir iyi para ödedik ama yaşı 19du.. Luyindamayı aynı paraya 19 yaşında alsak scout transferi olur..Veya Luyindamayı aynı yaşında 4-5 milyona alsak yine scout transferi olur.
Luyindama bizim gibi bir kulüp için oldukça maliyetli bir isim ve yaşı da 25 bu tarz scout transferi Türk takımlarında olmamalı demek istediğim durum buydu.. Ben bu transferi başarı olarak algılayamam bizim bütçemiz belli neticede

Eray İşcan
Emre Taşdemir
Ahmet Çalık
Ömer Bayram
Emre Akbaba
Yunus Akgün

Eray İşcan ?

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hatta ben max 1 m EUR 1+1 yıllık kontratla Mehmet Topal'in gelmesini dahi isterim. Haa tabiki İrfan Can'i isterim ama adam min 7 milyon Euro.
Bu arada altyapıya da önem verip mutlaka en az bir oyuncuyu rotasyona entegre etmeliyiz.

anlasmalarin hepsi 2 yillik olsa bir nebze anlasilirdi ama yerlilere 3 yil kontrat yapmak mantiksiz geliyor bana. 1 yil sonra göndermek icin tonlarca küfür etmeyecegimiz ne malum? ayak bagi olmadan kurtulacagimiz sekilde bunlari bile alamiyoruz.
Adem ile 2021 imzalanmadi mi (2 yıllık)
Diğerleri daha belli bile değil nereden biliyorsun 3 yıllık olduğunu? Ya da ben mi bir şey kaçırdım?
Ha keza 3 yıl da imzalayabilirsin, 1 yıl çok problem değil, sonuçta oyuncu alıyorsun. Tutmazsa alacaklarına karşılık verirsin bonservisini eline gönderirsin. Sözleşmenin kaç yıllık olduğu değil, yıllık ücretin az olması önemli.
Absurd bir maaş olursa ben de eleştiririm tabi.

Son düzenleme:
N’Zonzi yazılmış da nasıl alacağız yahu o adamı? Roma’da düzenli oynamadı mı o herif?

Piyasanın iyice cılkı çıktı. Yönetime de hal veriyorum artık ister istemez, bu piyasada al sat yapmak bizim için çok zor

Muriçe o parayı bayılacağıma Carroll'ı denerim yedekte ya da LLorenteyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt