Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
o kim?
Durmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kim?
Kardeş şimdi elimizdeki sözleşmesi devam eden yerli topçuları bir sayalım2 saat icinde JIMMY + sener kaplari maalesef geliyormus. kapa kapa bunlari kaptilar.
anlasmalarin hepsi 2 yillik olsa bir nebze anlasilirdi ama yerlilere 3 yil kontrat yapmak mantiksiz geliyor bana. 1 yil sonra göndermek icin tonlarca küfür etmeyecegimiz ne malum? ayak bagi olmadan kurtulacagimiz sekilde bunlari bile alamiyoruz.Kardeş şimdi elimizdeki sözleşmesi devam eden yerli topçuları bir sayalım
Eray İşcan
Emre Taşdemir
Ahmet Çalık
Ömer Bayram
Emre Akbaba
Yunus Akgün
Kaliteyi geçtim, sayısal olarak 6 adet (Birinin ayağı 2 yerinden kırık,1 yıl doğru düzgün top oynayamayacak) yerli topçu var.
Emre Taşdemir ve Yunus dışındakiler amatör seviyede bile değil.
Şimdi senin elinde 2 tane İKİ TANE yerli oyuncu varken, FFP kriteri (sattığın kadar al) varken, hele bir de her an kademeli olarak yabancı sınırlaması gelme tehdidi de varken...
Neden bonservisi elinde, yıllık ücreti de makul, uluslararası tecrübesi iyi kötü olan yerli transferlerimize çöp muamelesi yapıyorsun sürekli?
Ya gidip de Kaan Ayhan falan alamiyorsun verstehst du?
Mecbur yerli rotasyonunu en ekonomik şekilde oluşturman lazım.
Jimmy iyi kötü swedish milli, Ligue 1 tecrübesi olan bir oyuncu.
Şener FB tecrübesi olan bir oyuncu. Yusuf daha çok genc, tutarsa baya fayda sağlayabilecek bir oyuncu. Bir tek Adem saçma geldi bana da, ama ona dahi şöyle bakarsan mantıklı geliyor; geçen sene MUGDAT vardı lan bu takımda :d
Sonuç olarak her transferin bir stratejisi var, yeter ki bunlar az maliyetli olsun. Hepsi de alternatif oluşturabilecek, ligde iş yapacak adamlar. Bir de öyle bakmanı tavsiye ederim.
brumaya'da 10m'e aldık. scouting sadece 20 yaş altı adamları almak değildir.
VEDAT MURIÇ - Futbolcu Bilgileri TFF tff sitesinde arnavut görünüyor
Eray İşcan ?Kardeş şimdi elimizdeki sözleşmesi devam eden yerli topçuları bir sayalım
Eray İşcan
Emre Taşdemir
Ahmet Çalık
Ömer Bayram
Emre Akbaba
Yunus Akgün
Kaliteyi geçtim, sayısal olarak 6 adet (Birinin ayağı 2 yerinden kırık,1 yıl doğru düzgün top oynayamayacak) yerli topçu var.
Emre Taşdemir ve Yunus dışındakiler amatör seviyede bile değil.
Şimdi senin elinde 2 tane İKİ TANE yerli oyuncu varken, FFP kriteri (sattığın kadar al) varken, hele bir de her an kademeli olarak yabancı sınırlaması gelme tehdidi de varken...
Neden bonservisi elinde, yıllık ücreti de makul, uluslararası tecrübesi iyi kötü olan yerli transferlerimize çöp muamelesi yapıyorsun sürekli?
Ya gidip de Kaan Ayhan falan alamiyorsun verstehst du?
Mecbur yerli rotasyonunu en ekonomik şekilde oluşturman lazım.
Jimmy iyi kötü swedish milli, Ligue 1 tecrübesi olan bir oyuncu.
Şener FB tecrübesi olan bir oyuncu. Yusuf daha çok genc, tutarsa baya fayda sağlayabilecek bir oyuncu. Bir tek Adem saçma geldi bana da, ama ona dahi şöyle bakarsan mantıklı geliyor; geçen sene MUGDAT vardı lan bu takımda :d
Sonuç olarak her transferin bir stratejisi var, yeter ki bunlar az maliyetli olsun. Hepsi de alternatif oluşturabilecek, ligde iş yapacak adamlar. Bir de öyle bakmanı tavsiye ederim.
türkiyede 24 saat cok uzun bir süre.Yabancı sayısı 14 olunca yerli sayılma kuralı değişmişti sanırım ondan sonra vedat yabancı sayılmaya başladı ülkemizde..
Pardon ya İsmail Çipe olacaktı.
Adem ile 2021 imzalanmadi mi (2 yıllık)anlasmalarin hepsi 2 yillik olsa bir nebze anlasilirdi ama yerlilere 3 yil kontrat yapmak mantiksiz geliyor bana. 1 yil sonra göndermek icin tonlarca küfür etmeyecegimiz ne malum? ayak bagi olmadan kurtulacagimiz sekilde bunlari bile alamiyoruz.
Banega yetmez, yanına çok sağlam bir ortasaha daha bulmamız gerekir.