- 20 Mayıs 2011
- 23.344
- 10.309
- 1.873
rodopun bahsettiği sıkıntının 1.ayağı çözüldü dediği acaba Diagne mi?
bana da öyle geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rodopun bahsettiği sıkıntının 1.ayağı çözüldü dediği acaba Diagne mi?
iyi ya iyi ronaldo messi türk de sanki türk oyuncularının seviyesi aşağı yukarı bu zaten...Şener , jimmy , yusuf , adem. TÜRK rotasyonu iyi oldu ağlayanlara bakmayın
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla renktaş ben yapacağımız bir kaç akıllı hamlelerle geçen seneden daha kolay şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum. febeden bir cacık olmaz belki trabzon biraz zorlar onlarda tecrübe sıfır
atiba ve quaresma devam eder. stoper ve sol kanat alip transferi kapatirlar. baska bir sey yapamazlar.![]()
Peh eksikliklere bak
Fener mecbur yeniden eksikliklere kapatmaya çalışacak bu kadar köklü değişikliklerle uyumu yakalamak kolay değil
Bizim yine bunlara bakarak oturmuş kadro var
Zaten bu adamlar sakatlıkta, sivas son maçı gibi formalite maçlarda oynayacaklar amma ağladı millet. Alt yapı deyince gülme geliyor zaten, ozan gibi adam var da hoca yok 30 yaşında adam alayım diyor . Artık yazmıyorum zaten eskisi gibi ağlama duvarı her yeriyi ya iyi ronaldo messi türk de sanki türk oyuncularının seviyesi aşağı yukarı bu zaten...
Fernando gidecekse kiralamak mantıklı.
İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham, Championship takımı Leeds United'dan 18 yaşındaki Jack Clarke'ı transfer etti.
Jimmy de mi bugunyusuf erdoğan ve şener'in imza parası sorunları çözülmüş , iki yıldızın kapı önümüzdeki saatlerde duyurulacakmış.
kaynak : rodop
Olm ndiayeyi bu sene 2-3 kere dos da denedik anamiz agladi.Ndiaye yeniden kiralanabilir Fernando giderse.
Ndiaye Banega iyi olur. Ndiaye tempolu boğa gibi herif. Arkayi her türlü toplar iyi 6 numara olur ondan.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi