Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 saat icinde JIMMY + sener kaplari maalesef geliyormus. kapa kapa bunlari kaptilar.

yalnız fark ettiniz mi diagne gitmiyorum dedikten sonra ortada hiç arabistan sorusturma haberi kalmadı :D

Vedat kardeşimiz geldi mi?

D-dglQ6X4AABTiu.jpg:large

yalnız bjknin boyd hamlesi cok mantıklı hem ucuz hem potansiyelli bi oyuncu bu kargalar boyd türkiyeye kiralık gelmese demek ki kimseyi transfer bile edemiceklerdi boyddan haberleri bile olmazdı bence kiralık gelmesedi

D-dq_wjXYAEqq3d.jpg

Peh eksikliklere bak

Fener mecbur yeniden eksiklikleri kapatmaya çalışacak bu kadar köklü değişikliklerle uyumu yakalamak kolay değil

Bizim yine bunlara bakarak oturmuş kadro var

valla renktaş ben yapacağımız bir kaç akıllı hamlelerle geçen seneden daha kolay şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum. febeden bir cacık olmaz belki trabzon biraz zorlar onlarda tecrübe sıfır

o kadar kolay olması için bir kaç değil kadroyu daha fazla oyuncuda değişiklik yapmalıyız.Geçen sezon oynadığımız oyunla şampiyonluk mucizeydi ve gerçekleşti.Hemde sekiz puan farktan geldik.
Ve önümüzde çok güzel fırsat varken bunu birkaç adam diyerek tepmeyelim.
fener, trabzon falan diyoruzda bence bjknin kadrosu hepsinin önünde..Onlarda birkaç takviyeyle sağlam takım olurlar.

Burda önemli olan biziz.Biz eğerki doğru ve kaliteli transferler yaparsak kimse önümüzde duramaz.Ama malesef bu yönetimden hiç umudum yok.İnşallah yanılırım.Bu yüzden taraftar yönetime tepkide geç kalmamalı. Bu adamları gerekirse sosyal mecrada yönlendirmeye çalışmalıyız.

diagne ve belhanda kesinlikle satılmalı.Aksi taktirde yapılan hiçbir işin anlamı olmaz.lig bitti bu adamların performansı her zamanki gibi unutuldu.

D-dq_wjXYAEqq3d.jpg

Peh eksikliklere bak

Fener mecbur yeniden eksikliklere kapatmaya çalışacak bu kadar köklü değişikliklerle uyumu yakalamak kolay değil

Bizim yine bunlara bakarak oturmuş kadro var
atiba ve quaresma devam eder. stoper ve sol kanat alip transferi kapatirlar. baska bir sey yapamazlar.

iyi ya iyi ronaldo messi türk de sanki türk oyuncularının seviyesi aşağı yukarı bu zaten...
Zaten bu adamlar sakatlıkta, sivas son maçı gibi formalite maçlarda oynayacaklar amma ağladı millet. Alt yapı deyince gülme geliyor zaten, ozan gibi adam var da hoca yok 30 yaşında adam alayım diyor . Artık yazmıyorum zaten eskisi gibi ağlama duvarı her yer

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham, Championship takımı Leeds United'dan 18 yaşındaki Jack Clarke'ı transfer etti.

Vay bea Fm de dehşet topçu bu adam bakalım nasıl oynayacak

Busquets gelsin

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt