Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkek adamda göbek olur. Sıkıntı yok oyna devam
4892f72a8fcc0177841cfa6823a6ccd6.jpg

Yerli oyuncu almak istiyorsan Bayern Munih'in sag beki Mert Yilmaz'i al, Sparta'nin forveti Halil Ibrahim Dervisoglu'nu al, Mert Muldur var... ikinci ligde en cok sure alan 2. oyuncu olan eskisehir'in 20 yasindaki oyuncusu Mehmet Ozcan'i al, italya tecrubesi olan Salih Ucan'i al... gerekirse Sinan Gumus gibi 2-3 gurbetci bulsun scout ekibi

Alt yapida Isik Kaan Arslan, Mutlu Aksu Dogan, Atalay Babacan ve Ali Yavuz var

Herkes Ajax ve Benfica gibi ornekler veriyor ama Luyindama ve Marcao transferlerinden su ana kadar eser yok

Babel'e gelince, katki saglar mi? 100% ama 2 yillik maliyeti imza parasi ile beraber 7.5m civari... Onyekuru'nun 1 yillik kiralik ucreti ve yillik ucreti toplam 2m

Adem transferinin Mugdat transferinden ne farki var? Ben de Adem'in rotasyon icin alindigini biliyorum ama alt yapida Ali Yavuz varken ne gerek var?

Adem transferini kaldırabilmem için Aboubakar+Banega+Babel+Onyekuru KAP ları gelmeli

yerliye para vermek saçmalık olur. Yurt içinden Maliyeti 750.000 Euro’yu geçmeyecekse herkes gelebilir. Yurt dışından da limit yıldız değilse 1.000.000 Euro.

Şener-900.000 (150.000 fazla)
Adem-500.000
Yusuf-400.000
Jimmy-1.000.000
Halil-300.000

Benim için olumlu.

Yabancı da bonservisler

Banega-5
Luyindama-3.8
Guga-4
Onyekuru-1.5
Aboubakar-3.5
Babel-Bedelsiz
Herrera-Bedelsiz

Tamamdır bu iş.

Forvet

Muslera
Guga-Marcao-Luyindama-Donk-Linnes-Şener
Fernando-Banega-Herrera-Belhanda
Feghouli-Onyekuru-Jimmy-Yusuf
Aboubakar-Babel-Adem-Halil

her transfer dönemi hatırlatma ihtiyacı duyulan kural... elde yerli olarak şu an sadece ömer ve ahmet var. kalan 12 yerlinin sadece 4'ü altyapı olabilir. 8 tane alman lazım. bendleri okuyunuz, sonra yangın yapınız... saygılarımla...
Μ.Tansel Taşanlar ekledi,
Μ.Tansel Taşanlar

her transfer dönemi hatırlatma ihtiyacı duyulan kural... elde yerli olarak şu an sadece ömer ve ahmet var. kalan 12 yerlinin sadece 4'ü altyapı olabilir. 8 tane alman lazım. bendleri okuyunuz, sonra yangın yapınız... saygılarımla...
Μ.Tansel Taşanlar ekledi,
Μ.Tansel Taşanlar

Emre akbaba,Emre taşdemir adam değil sanırım arkadaşa göre. Selçuğuda hesaba katmamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt