Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem Büyük'e neden bu kadar tepki var anlayamıyorum. Beğenirsin, beğenmezsin o ayrı konu da, bu herif ne yaptı da bu kadar sövülüyor? Bilmediğimden soruyorum... Bütün mevzu bize karşı oynarken kendini çok fazla yere atması mı yani?

Karakter, forma aşkı vs bunlar boş işler. Anlayın artık bunu. Senin takımına, hocana, taraftarına vs bir adilik, karaktersizlik filan yapmamış olduğu sürece katkı verecek her oyuncuya okayim ben.

Babel'e şu dk FB bizden iyi kontrat versin, 2 dk düşünmez imza atmak için. Duygusallık filan, 2019 yılındayız yahu. Yok artık futbolda böyle şeyler. Herkes parasına bakıyor.

Adem'e bonservis filan ödemeyeceğiz. Adamın alacağı para max 750-800K. Kaldı ki, burda o kadar yerildiği kadar kötü bir oyuncu değil. Mevzu yetenek ise, Adem 10 tane Muğdat eder...

Ortalığı her sene yangın yeri yapmaktan bi vazgeçin artık yav. Her şeyi sorun etmeyi ne de çok seviyorsunuz. Yazık kendinize. Her şeyi takmayın bu kadar, çıkın bi hava filan alın...
Bizim seviyemizde değil Onur kardeşim. Gitsin Malatya da devam etsin.

Cemil usta sezonu... Demek ki bu sene Trabzon düşme korkusu yaşayacak :D

Adem Büyük'e neden bu kadar tepki var anlayamıyorum. Beğenirsin, beğenmezsin o ayrı konu da, bu herif ne yaptı da bu kadar sövülüyor? Bilmediğimden soruyorum... Bütün mevzu bize karşı oynarken kendini çok fazla yere atması mı yani?

Karakter, forma aşkı vs bunlar boş işler. Anlayın artık bunu. Senin takımına, hocana, taraftarına vs bir adilik, karaktersizlik filan yapmamış olduğu sürece katkı verecek her oyuncuya okayim ben.

Babel'e şu dk FB bizden iyi kontrat versin, 2 dk düşünmez imza atmak için. Duygusallık filan, 2019 yılındayız yahu. Yok artık futbolda böyle şeyler. Herkes parasına bakıyor.

Adem'e bonservis filan ödemeyeceğiz. Adamın alacağı para max 750-800K. Kaldı ki, burda o kadar yerildiği kadar kötü bir oyuncu değil. Mevzu yetenek ise, Adem 10 tane Muğdat eder...

Ortalığı her sene yangın yeri yapmaktan bi vazgeçin artık yav. Her şeyi sorun etmeyi ne de çok seviyorsunuz. Yazık kendinize. Her şeyi takmayın bu kadar, çıkın bi hava filan alın...
Yav Adem Büyük kim 10 tane Muğdat edecek, yetenek olarakmış 31 yaşında malatyada orda burda oynayan adamın ne işi var Galatasaray’da, milli takımın en leş zamanında Letonya ile berabere falan kalırken bunlar oynuyordu, saçma sapan adamların Galatasaray’da işi yok, mesele Türkiye Kupasıysa Yunus, Recep oynasın çok eksik kalmayız.

iki galatasaray efsanesi aynı anda sahada romanya takımında şu anda

Yapmayın arkadaşlar umut bulut la oynayıp şampiyon olduk..yerli forvet lazım çünkü 11 oynayacak yerli oyuncumuz yok..mecbur yedek forvet yerli olacak..kimi alalım adem gelmesin kim gelsin bonservisi elinde daha iyi yerli golcü mu var

En komiği de, Adem'i beğenmeyip Salih'e ölüp biten kesim. :D
Asıl Salih'te ne gördünüz şimdiye kadar? Ne yapmış bu adam mesela? Gittiği bütün takımlarda tekmeyi yemiş bu şahsın Adem'den fazla katkı yapacağına dair düşüncenizi '' daha genç '' haricinde mantıklı 1 argümanla desteklemenizi bekliyorum...

Yapacak birsey yok, Adem geldiyse geldi ve desteklemeye mecuburuz. Desteklemeyen gitsin cubukluyu giysin.

Burasi Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt