Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne Mbaye Niang'ın yedeği. İlk maçtan sonra ben Niang'ın yedeğe çekilmesini beklerdim gerçi kaçırdığı goller çok fazlaydı.

yeni forvetimiz Puscas bir tane gol daha atti

Ya bırakın demogoji yapmayı.14 yerli kuralı var diye Adem ve Arda gibi iki şeref yoksununa muhtaç değildir hiç bir zaman Galatasaray.Yerli değil, Adem ve Arda alınmasın istiyor taraftar.Nedeni ise ağzınıza sakız olan ETİK DEĞERLER
Karakter olarak istemiyirum diyosan o başka konu..yetersiz diyenlere bizim lafimiz.. karakter olarak baltolli transferini de kulüpte olan diagneyi de belhandayi da sorgulariz..
Arda daha farklı bı durum

Sevilla bir hafta once soyledigim gibi eibardan orta saha almis.

Haftaya Diagneyi satip baslariz banega luyindama sener yusuf adem babel

Bonservisi olan adamı alamıyoruz hocam..geçen sene 400 bin para verebiliyoduk dombili ömeri alabildik akhisardan seleezynov u almadık..cepte kalan bozuk parayla markette gibisin..o yüzden bonservisi olan yerli alamayiz..zaten yağlı kazık ellerinde bekliyo kulüp baskanlari

Vakt-i zamanında Salih'te potansiyel görmeyen sadece biz değil aynı zamanda koca Roma kulübü imiş (!) demek ki. Kokuşmuş Adem isteniyor ama Roma görmüş 25 yaşındaki Salih'e burun kıvrılıyor.

Bir şey yazıyorsanız, arkasında durun. O çöp, bu çöp... Bonservis ödemeden alabileceğimiz daha kaliteli yerli oyuncuları yazın madem de, biz de aydınlanma geçirelim. Merakla bekliyorum. Hadi hodri meydan...
Doğru aynen katılıyorum ama ligte oynayan yerlilerin çoğu çöp bu gerçek faydası filan olmaz
Adem gibi karaktersiz ve yaşlı birini savunan zaten çıkmaz bence
Fakat anlamadigim şey ligteki çöp yerlilere neden bukadar bel bağladık

Bir şey yazıyorsanız, arkasında durun. O çöp, bu çöp... Bonservis ödemeden alabileceğimiz daha kaliteli yerli oyuncuları yazın madem de, biz de aydınlanma geçirelim. Merakla bekliyorum. Hadi hodri meydan...
Evet hala bekliyorum. Olmayan futbol bilgimi geliştirmek istiyorum. Ortaya saçma sapan şeyler atıp kaçmayın. Bazıları kendi çalıp kendi oynamayı baya seviyor gördüğüm kadarıyla. FT'in, teknik ekibin bile gözden kaçırdığı ama sizin var olduğunu iddia ettiğiniz bu futbolcuları hala öğrenmek istiyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt