Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.742
- 40.491
- 3.413
kara haber geldi. Camiamiz yasta. Bayraklar yariya indi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Smart sporHangi kanal
Karakter olarak istemiyirum diyosan o başka konu..yetersiz diyenlere bizim lafimiz.. karakter olarak baltolli transferini de kulüpte olan diagneyi de belhandayi da sorgulariz..Ya bırakın demogoji yapmayı.14 yerli kuralı var diye Adem ve Arda gibi iki şeref yoksununa muhtaç değildir hiç bir zaman Galatasaray.Yerli değil, Adem ve Arda alınmasın istiyor taraftar.Nedeni ise ağzınıza sakız olan ETİK DEĞERLER
Yedekten sakatlamasa bari
Ben desteklemiyorum.Çubukluyu giymesi gerekenler ise Galatasaray değerlerine göz yumup gelmesini isteyenlerYapacak birsey yok, Adem geldiyse geldi ve desteklemeye mecuburuz. Desteklemeyen gitsin cubukluyu giysin.
Burasi Galatasaray
Puscas gelsin
Mevlüt bonservisi ne kadardır?
25 tane adem eder
Doğru aynen katılıyorum ama ligte oynayan yerlilerin çoğu çöp bu gerçek faydası filan olmazBir şey yazıyorsanız, arkasında durun. O çöp, bu çöp... Bonservis ödemeden alabileceğimiz daha kaliteli yerli oyuncuları yazın madem de, biz de aydınlanma geçirelim. Merakla bekliyorum. Hadi hodri meydan...
Evet hala bekliyorum. Olmayan futbol bilgimi geliştirmek istiyorum. Ortaya saçma sapan şeyler atıp kaçmayın. Bazıları kendi çalıp kendi oynamayı baya seviyor gördüğüm kadarıyla. FT'in, teknik ekibin bile gözden kaçırdığı ama sizin var olduğunu iddia ettiğiniz bu futbolcuları hala öğrenmek istiyorum ben.Bir şey yazıyorsanız, arkasında durun. O çöp, bu çöp... Bonservis ödemeden alabileceğimiz daha kaliteli yerli oyuncuları yazın madem de, biz de aydınlanma geçirelim. Merakla bekliyorum. Hadi hodri meydan...