Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakter ve şeref muhabbetleri tehlikeli muhabbetler arkadaşlar. Biri de çıkar Melo'nun şerefini, Hagi'nin karakterini sorgular. Topunu oynasın mücadele etsin, yeteneklerinin %100'ünü sahaya versin adı da ne olursa olsun. Karakter budur. Burak Yılmaz gibi bir karakter oynadı bu takımda. Mesut Özil'i alabilsek istemeyen olmaz sanırım. Club'da esrar içiyordu karakterli arkadaş. Türkçe ana avrat küfür ediyor diye çok sevindik ülkece. İstemezsiniz herhalde öyle karakteri değil mi?

Adem'i veya bir başkasını savunmak için söylemiyorum da kızınıza damat almıyoruz. Kahve masanıza da kanka seçmiyor Galatasaray kulübü. Tıpkı diğer profesyonel kulüpler gibi. Yararı olacaksa alınır. Bir yerlerden 15 milyon euro gelse de 3-5 transfer yapabilsek kulübü olduğumuzu unutmazsak iyi olur gibi. İmkanlar dahilinde en iyisi yapılmaya çalışılıyor.

Muğdat iyi bir topçu değildi ancak sahaya %100'ünü verdi. Koşmamazlık yapmadı. Mücadeleden kaçmadı. Futbolda karakter budur. Profesyonel penaltı alabilen Burak Yılmaz'a Kral ünvanı takınca saklanmış olmuyorsunuz karakter hassasiyetinizi gizleme konusunda.

49741

İddia ediyorum alt yapıda ki şu Ali Yavuz Kol bu Adem kadar oynar. Veya biz Muğdat’ı niye yolladık
ki? Adem denen zerzevattan kötümü?
İddia etmek mesele değil ki. Mesele şu ki, o iddia ettiğin oyuncu(lar)yu sürekli olarak izleyen, izleten bu kulübün efsanesi olmuş bir TD ve teknik ekip var. Demek ki çöp muamelesi yaptığınız Adem kadar bile oynayamıyorlar ki fellik fellik yerli oyuncu arıyoruz. Hayatında tek 1 maçta bile lig maçında forma giymemiş oyuncuların X oyuncu kadar oynar iddiası sana mantıklı geliyor mu? Altın jenerasyon dediğimiz tayfadan Atalay'ı da gördük Hatay maçında. 1 gol haricinde leş gibiydi.
1 tane Ozan Kabak çıktı diye her altyapıdaki oyuncu onun ayarında sanıyorsunuz siz sanırım...

Karakter ve şeref muhabbetleri tehlikeli muhabbetler arkadaşlar. Biri de çıkar Melo'nun şerefini, Hagi'nin karakterini sorgular. Topunu oynasın mücadele etsin, yeteneklerinin %100'ünü sahaya versin adı da ne olursa olsun. Karakter budur. Burak Yılmaz gibi bir karakter oynadı bu takımda. Mesut Özil'i alabilsek istemeyen olmaz sanırım. Club'da esrar içiyordu karakterli arkadaş. Türkçe ana avrat küfür ediyor diye çok sevindik ülkece. İstemezsiniz herhalde öyle karakteri değil mi?

Adem'i veya bir başkasını savunmak için söylemiyorum da kızınıza damat almıyoruz. Kahve masanıza da kanka seçmiyor Galatasaray kulübü. Tıpkı diğer profesyonel kulüpler gibi. Yararı olacaksa alınır. Bir yerlerden 15 milyon euro gelse de 3-5 transfer yapabilsek kulübü olduğumuzu unutmazsak iyi olur gibi. İmkanlar dahilinde en iyisi yapılmaya çalışılıyor.

Muğdat iyi bir topçu değildi ancak sahaya %100'ünü verdi. Koşmamazlık yapmadı. Mücadeleden kaçmadı. Futbolda karakter budur. Profesyonel penaltı alabilen Burak Yılmaz'a Kral ünvanı takınca saklanmış olmuyorsunuz karakter hassasiyetinizi gizleme konusunda.
Ortasahada eksiğimiz var.Madem damat almıyoruz kendimize Emre Belözoğlu’na teklif götürelim.Sonuçta senin anlattığın profesyonellik bunu gerektirir

Ah ah Puscas yine coşmuş.

Ulan turnuva başlamadan önce kimi sevsek istesek turnuvada coşuyor sonra paramız yetmiyor alamıyoruz.

Puscas'ın dışında kaleci Radu, sağbek Manea, önlibero da Baluta, sağ kanat Coman bunlarda çok iyi topçular.

Güzel jenerasyon yakalamış Rumenler. Hagi Akademisinin büyük emeği var elbette.

Katılıyorum o yüzden sıklıkla muhabbetin teknik taktik kısımda kalması gerektiğini düşünüyorum.. Hasan Şaş Fatih Terim Melo vs de var Taffarel Muslera Linnes de var takımda .
Sözün özü bonservisi elinde ligi bilen tecrübeli yerli forvet oyuncusu bulmak zor..Bı arkadaş söyledi Muhammet Demir de olabilirmiş Adem Büyük de olabilir bonservisi elinde olan yerlilere ihtiyacımız var..

Ah ah Puscas yine coşmuş.

Ulan turnuva başlamadan önce kimi sevsek istesek turnuvada coşuyor sonra paramız yetmiyor alamıyoruz.

Puscas'ın dışında kaleci Radu, sağbek Manea, önlibero da Baluta, saü kanat Coman bunlarda çok iyi topçular.

Güzel jenerasyon yakalamış Rumenler. Hagi Akademisinin büyük emeği var elbette.

palermo 3,3m odemis, bir muriqi parasi

üç futbol efsanesini takımımıza davet edelim

puscas hagi tudor

Erman Toroğlu: "Galatasaray’ın yılan gibi bir golcü alacağını duydum. İsim vermediler ama 2-3 kişi çok övdü."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt