Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir de şu insanları genelleme varya mükemmel bir silah

vizyonperest de geç herkesi sok onların içine

daha önce tartıştıklarından hareketle herkesi bir potaya koy

bir de o insanların fikirlerine sahip çıkmalarını olumsuz olarak nitelerken aynı saldırganlıkla kendi fikirlerini savun

ademin karakterinen kişisel olarak hazetmemem dışında adamın kötü bir oyuncu olduğunu düşünüyorum

karakteri transferde ilgilendirmez diyebiliriz tabi itiraz etmem ama ne katacak 32 yaşındaki adem bize

3. santraforun 32 yaşındaki gol atamayan golcü adem olacağına ali yavuz olunca ne oluyor?

ligden mi düşüyorsun, şampiyonluk mu gidiyor?

Cezayirin 10 numarasi kim? Kapmak lazim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

49742

Çok sevdiğim bir oyuncuydu Burutay hoşgeldin

Diagneyi isinir gibi gördüm

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Galatasaray’ın varoluş ve bugünlere gelme sebebleri ve duruşu senin savunduğun savı desteklemiyor.Bu arada saydığın iki isimide istemiyorum.

Galatasaray'ın varoluş sebebi türk olmayan takımları yenmektir. Nice çirkef futbolcu geçti bu kulüpten. Emre Aşık. Çok severim kendisini misal. Çirkefti. Melo. Seviyorum keşke 1 tane daha olsa. Çirkefti. Hagi efsanemiz. Çirkefti. Herkese sataşırdı. Emre bizdeyken de çirkefti. Her zaman çirkefti. Bülent Korkmaz. Ovv çok çirkefti. Bunlar boş işler. Sene sonunda UEFA kupasını, Şampiyonluk kupasını eline alıp poz verdiğinde tarih seni o pozla yazar, çocuklar öyle Galatasaray'lı olur. Galatasaray pragmatik düşünenlerin camiasıdır. Bence tabi. Sizin fikrinize de saygım sonsuz.

'vizyonperest' lerin futbolu ve bir kulübü takip etmekte kendilerine biçtikleri vazife -iş başındaki yönetim ve teknik kadro tam istedikleri adamlar değilse- yapılan hiçbir şeyi beğenmemek, aslı astarı olmadığını bildikleri dedikoduları bile fırsat bilip bela okumaktan ibarettir. Öneri mi? Hazır; ''Altyapı-alt ligler-bedava gurbetçiler...''. Mesela alt ligden bir oyuncunun transferi sözkonusu olduğunda da 'çöp-komisyon' yaftası hazırdır ama olsun!...

Yok eğer yönetim ve teknik ekip akıllarınca onayladıkları adamlar ise duruşları değişir; simsiyahı bembeyaz göstermek için atmayacakları takla yoktur; ürettikleri akla hayale gelmeyecek argümanlar, bahaneler, bahaneler, bahaneler...
Bravo hocam aldığımız futbolcuların performanslarını zaman gösterir ama alınan her Türk oyuncu için altyapıdan oynat ama alma argümanı yok mu adamı deli ederler,gurbetçi zırvalığına hiç girmiyorum zaten...Söyledim bunu geçen birisine, hep altyapı olsa daha çok söversin diye olsun altyapıya sövelim diyor hani alternatifte yok heriflerde anca sallıyorlar desteksiz

Bazıları kendisini haklı çıkarmak için saçma sapan argümanlar ortaya koyuyor. Madem karakter önemli değil Arda'yı, Burak'ı, Emre'yi de alalım gibi şeyleri söyleyenlerin buna kendisinin bile inanmadığını adım gibi biliyorum.

Ben karakter vs önemli değil demedim. Sadece burda yazıldığı gibi futbolda forma aşkının vs artık günümüzün tamamen paraya kayan futbol ekonomisinde önemini yitirdiğini söylüyorum.
Arda'yı vs tabii ki istemem. Bu şahsın daha önceki söylemleri ve eylemleri sebebiyle GS'da oynamasını kendime de, takıma da yakıştırmam. Ama burda ismi geçen Adem'i tutup da Arda ile aynı kefeye koyarsanız adama gülerler.

Önceki sayfada da sordum, ama karşılık alamadım. Adem'i nefret edercesine istemeyenler, neden istemiyor belirtebilir mi diye... Ben Adem'in gazeteci dövdüğünü görmedim, GS'ın teklifi komikti dediğini görmedim, GS'dan '' o takım '' diye bahsettiğini görmedim, bunların hepsi Suriyeli dediğini görmedim, Belhanda gibi anana gidiyorum dediğini de görmedim.

O yüzden bana masal anlatmayın. Adem'i teknik sebepler haricinde tek istememe sebebi bize karşı oynarken kendini çok fazla yere atması ise bu sebep çok komik. Ha benim bilmediğim bi nane yemişse, onu da öğrenmek isterim.

Aksi taktirde, elma ile karpuzu aynı kefeye koyanlar kendini komik duruma düşürüyor.

Ulan 5 parağraf Adem'i savundurttunuz ya bana, pes doğusu.

Galatasaray'ın varoluş sebebi türk olmayan takımları yenmektir. Nice çirkef futbolcu geçti bu kulüpten. Emre Aşık. Çok severim kendisini misal. Çirkefti. Melo. Seviyorum keşke 1 tane daha olsa. Çirkefti. Hagi efsanemiz. Çirkefti. Herkese sataşırdı. Emre bizdeyken de çirkefti. Her zaman çirkefti. Bülent Korkmaz. Ovv çok çirkefti. Bunlar boş işler. Sene sonunda UEFA kupasını, Şampiyonluk kupasını eline alıp poz verdiğinde tarih seni o pozla yazar, çocuklar öyle Galatasaray'lı olur. Galatasaray pragmatik düşünenlerin camiasıdır. Bence tabi. Sizin fikrinize de saygım sonsuz.
Hocam ortak nokta bulamayacağız bence.Görüşüne bende saygılıyım.Evli adamın yanında karısına sarkan adamı klübümde görmeyi midem kaldırmıyor.İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt