Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.617
- 11.477
- 1.838
Bir an Şener, Adem ve Yusuf'u açıkladık sandım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşık oluyorum herhalde.GS Kondisyoneri Bartali, oyuncularla özel bir Whatsapp grubu kurdu. Gün içinde ne yediklerini soruyor, fotoğraf istiyor ve liste atıyor. (A Spor)
Galatasaray’ın varoluş ve bugünlere gelme sebebleri ve duruşu senin savunduğun savı desteklemiyor.Bu arada saydığın iki isimide istemiyorum.
Senegal cezayir Maci hangi kanalda arkadaşlar?
Yuh o kanal nedir arkadaş bizde yok internetten izleyebilir miyiz?sporsmart
Bravo hocam aldığımız futbolcuların performanslarını zaman gösterir ama alınan her Türk oyuncu için altyapıdan oynat ama alma argümanı yok mu adamı deli ederler,gurbetçi zırvalığına hiç girmiyorum zaten...Söyledim bunu geçen birisine, hep altyapı olsa daha çok söversin diye olsun altyapıya sövelim diyor hani alternatifte yok heriflerde anca sallıyorlar desteksiz'vizyonperest' lerin futbolu ve bir kulübü takip etmekte kendilerine biçtikleri vazife -iş başındaki yönetim ve teknik kadro tam istedikleri adamlar değilse- yapılan hiçbir şeyi beğenmemek, aslı astarı olmadığını bildikleri dedikoduları bile fırsat bilip bela okumaktan ibarettir. Öneri mi? Hazır; ''Altyapı-alt ligler-bedava gurbetçiler...''. Mesela alt ligden bir oyuncunun transferi sözkonusu olduğunda da 'çöp-komisyon' yaftası hazırdır ama olsun!...
Yok eğer yönetim ve teknik ekip akıllarınca onayladıkları adamlar ise duruşları değişir; simsiyahı bembeyaz göstermek için atmayacakları takla yoktur; ürettikleri akla hayale gelmeyecek argümanlar, bahaneler, bahaneler, bahaneler...
Yuh o kanal nedir arkadaş bizde yok internetten izleyebilir miyiz?
Zaten bu Senegalin dangalak hocası Diagneyi oynatmiyor oynasa birkaç yıl atsa da fiyatını artirsa Araplara satardik
Hocam ortak nokta bulamayacağız bence.Görüşüne bende saygılıyım.Evli adamın yanında karısına sarkan adamı klübümde görmeyi midem kaldırmıyor.İyi forumlarGalatasaray'ın varoluş sebebi türk olmayan takımları yenmektir. Nice çirkef futbolcu geçti bu kulüpten. Emre Aşık. Çok severim kendisini misal. Çirkefti. Melo. Seviyorum keşke 1 tane daha olsa. Çirkefti. Hagi efsanemiz. Çirkefti. Herkese sataşırdı. Emre bizdeyken de çirkefti. Her zaman çirkefti. Bülent Korkmaz. Ovv çok çirkefti. Bunlar boş işler. Sene sonunda UEFA kupasını, Şampiyonluk kupasını eline alıp poz verdiğinde tarih seni o pozla yazar, çocuklar öyle Galatasaray'lı olur. Galatasaray pragmatik düşünenlerin camiasıdır. Bence tabi. Sizin fikrinize de saygım sonsuz.
Belki kaza maza top orasına burasına kicina falan çarpıp girer di hocamAtamaz ki
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum