Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha fazla etmez ki 32 yaşında adam

muriqi gibi adama 3.5 veriyoruz düşün yani

ha olmazsa da şart değil 3. santrafor adem olacğaına ali yavuz filan olsun işte
Mesele edip etmemesi değil ki. Bu seneki başak - gs olaylarından sonra göksel denilen zat Mevlüt'ü bize vermemek için elinden gelen her şeyi yapar. Yani 1M olayı imkansız. Kaldı ki, 1M bile verecek paramızın olduğunu sanmıyorum Mevlüt'e. Free oyuncu kovalıyoruz görüldüğü gibi...

Romanya gümbür gümbür Geliyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

GS Kondisyoneri Bartali, oyuncularla özel bir Whatsapp grubu kurdu. Gün içinde ne yediklerini soruyor, fotoğraf istiyor ve liste atıyor. (A Spor)

'vizyonperest' lerin futbolu ve bir kulübü takip etmekte kendilerine biçtikleri vazife -iş başındaki yönetim ve teknik kadro tam istedikleri adamlar değilse- yapılan hiçbir şeyi beğenmemek, aslı astarı olmadığını bildikleri dedikoduları bile fırsat bilip bela okumaktan ibarettir. Öneri mi? Hazır; ''Altyapı-alt ligler-bedava gurbetçiler...''. Mesela alt ligden bir oyuncunun transferi sözkonusu olduğunda da 'çöp-komisyon' yaftası hazırdır ama olsun!...

Yok eğer yönetim ve teknik ekip akıllarınca onayladıkları adamlar ise duruşları değişir; simsiyahı bembeyaz göstermek için atmayacakları takla yoktur; ürettikleri akla hayale gelmeyecek argümanlar, bahaneler, bahaneler, bahaneler...

İddia etmek mesele değil ki. Mesele şu ki, o iddia ettiğin oyuncu(lar)yu sürekli olarak izleyen, izleten bu kulübün efsanesi olmuş bir TD ve teknik ekip var. Demek ki çöp muamelesi yaptığınız Adem kadar bile oynayamıyorlar ki fellik fellik yerli oyuncu arıyoruz. Hayatında tek 1 maçta bile lig maçında forma giymemiş oyuncuların X oyuncu kadar oynar iddiası sana mantıklı geliyor mu? Altın jenerasyon dediğimiz tayfadan Atalay'ı da gördük Hatay maçında. 1 gol haricinde leş gibiydi.
1 tane Ozan Kabak çıktı diye her altyapıdaki oyuncu onun ayarında sanıyorsunuz siz sanırım...
Ben sana örnek verdim.Bu çocuğa şans vermedik ki? Bi görelim ne yapacak. Adem sanıyormusun ki ligin 20 haftasında oynayacak. Ben Babel,Türiç’e de karşıyım.

Ortasahada eksiğimiz var.Madem damat almıyoruz kendimize Emre Belözoğlu’na teklif götürelim.Sonuçta senin anlattığın profesyonellik bunu gerektirir

Gerçek hayattan konuşuyorum ben. Haklı olabilmek adına örnek vermenize gerek yok. Şimdi istemem ama bunun karakteri ile alakası yok. Ha derseniz ki bu adam 5 yıl önce gelse ister miydim? İsterdim tabi ki. Başakşehir'in 5 yılındaki rolüne bakmanız yeterli. O gittikten sonra Fenerbahçe'nin ne duruma düştüğünü görmeniz de yeterli. Ülkenin ve Galatasaray'ın yetiştirdiği ender çok iyi futbolculardan. 5 yılda 4 yıl şampiyonluk kazandıracağına inandığım herkesi alırım.

Bir cümlede özneler değişince fikirleri değişen insanlar ahlaksızdır. Aynı soruyu ben sorayım özneyi değiştirerek ; Mesut Özil'i, Balotelli'yi Galatasaray'da görmek ister misiniz, damat almıyoruz sonuçta?

'vizyonperest' lerin futbolu ve bir kulübü takip etmekte kendilerine biçtiği vazife -görev başındaki yönetim ve teknik kadro tam istedikleri adamlar değilse- yapılan hiçbir şeyi beğenmemek, aslı astarı olmadığını bildikleri dedikoduları bile fırsat bilip bela okumaktan ibarettir. Öneri mi? Hazır; ''Altyapı-alt ligler-bedava gurbetçiler...''. Mesela alt ligden bir oyuncunun transferi sözkonusu olduğunda da 'çöp-komisyon' yaftası hazırdır ama olsun!...

Yok eğer yönetim ve teknik ekip akıllarınca onayladıkları adamlar ise duruşları değişir; simsiyahı bembeyaz göstermek için atmayacakları takla yoktur; ürettikleri akla hayale gelmeyecek argümanlar, bahaneler, bahaneler, bahaneler...
Abi geçen sefer sen Şener konusunda sormuştun, bu sefer de ben sordum ama yine cevap gelmeyecek gibi. Oysa futbol bilgimi o kadar da geliştirmek istiyorum.

Gerçek hayattan konuşuyorum ben. Haklı olabilmek adına örnek vermenize gerek yok. Şimdi istemem ama bunun karakteri ile alakası yok. Ha derseniz ki bu adam 5 yıl önce gelse ister miydim? İsterdim tabi ki. Başakşehir'in 5 yılındaki rolüne bakmanız yeterli. O gittikten sonra Fenerbahçe'nin ne duruma düştüğünü görmeniz de yeterli. Ülkenin ve Galatasaray'ın yetiştirdiği ender çok iyi futbolculardan. 5 yılda 4 yıl şampiyonluk kazandıracağına inandığım herkesi alırım.

Bir cümlede özneler değişince fikirleri değişen insanlar ahlaksızdır. Aynı soruyu ben sorayım özneyi değiştirerek ; Mesut Özil'i, Balotelli'yi Galatasaray'da görmek ister misiniz, damat almıyoruz sonuçta?
Galatasaray’ın varoluş ve bugünlere gelme sebebleri ve duruşu senin savunduğun savı desteklemiyor.Bu arada saydığın iki isimide istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt