Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.139
- 39.445
- 3.993
okaka denilen herif akhisar karabük seviyesinde bir oyuncu bu haberi cıkaran galatasaraylı olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benteke'nin bize önerildiğine dair asılsız menetsiz kolpa bir bilgi aldım. Ama ben yinede öğrenmek istiyorum. Bu futbolcunun son durumu nedir. Uzun bir sakatlığı vardı. Önceki yılllarınıda inceledim müzmin sakatmıdır?
Haberi çıkaranla ne alakası var ki? Yabancı basında da zikrediliyor.Demek ki teklif yapacağızokaka denilen herif akhisar karabük seviyesinde bir oyuncu bu haberi cıkaran galatasaraylı olamaz
Myc yok mu o şartlarda söversem?Babel'i Liverpool döneminden beri severim, en kötü Podolski katkısı verecektir lakin 2.5 imza parası 2.5 maaş verdiysek sövmek gerekir.
Bencede satmayalim ama dedigim gibi 29 verirlerse gidebilir. Sonucta para lazim cagne ve belhandanin ne olacagi belli degil. Giderse artik scoutlara guvenecez yenisini bulmalari icinŞampiyonlar Ligi'nden sonra bu piyasada 20-25m'ye çıkar değeri kesinlikle satmamak lazım.
Myc yok mu o şartlarda söversem?

İçime sinmiyor o zamanÜstat foruma yazmadan da sövebilirsin.![]()
PORTO DİREK 10 MİLYON İSTİYOR. VERİLMELİ Mİ ?
Donk kanka istemişbabel gereksizini niye alıyoruz yav
2 gereksiz isim diyebiliriz o zamnDonk kanka istemiş