Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Skorer - Dün İstanbul'a gelen Hollandalı futbolcu Ryan Babel ile 3, Adem Büyük'le ise 2 yıllık sözleşme imzalanacak. Babel'e yıllık ücretinin yanı sıra 2.5 milyon euro imza parası verileceği bildirildi.

Öyle karar mi olur lan.. ben 20mluk adam satcam, sen bana 5 mluk izin vercen.. yok hacı, kan çıkar..

Hıncal Uluç: "Gazeteciliğe başladığım 1957 yılından bu yana, gördüğüm en başarısız Üçlü var, Üç Büyükler'in başında. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman!" (Sabah)

Babele 2.5 imza parasi FFP ye girmiyordur umarim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

SICAK GELİŞME | TFF'nin yeni FFP Talimatları:

Her takıma harcama limiti getirilecek.

Belirtilen sınırları aşan takımlara;

Puan silme
Transfer yasağı
Kadro sınırlaması

Serdar Ali Çelikler: "Diagne ve Belhanda satılacak... William D'Avila, Belhanda'yı Arap kulüplerine satacak. Arabistan Spor Bakanı, kendisinin Fransa'dan çocukluk arkadaşı ve bu ilişkiyi harika kullanıyor." (Habertürk) https://t.co/a4FEsOsc0u

S.Ali Çelikler: "Öncelik Banega - Muriqi - diğer santrfor ve sol ön oyuncusunda (Babel-Trezeguet). Onyekuru alınamazsa, hızlı kanat forveti de listeye girer. Sağ bek tüm bu mevkiler bittikten sonra düşünülecek. Mariano gitmeden transfer yapılmaz. Ama gitsin isteniyor" (Habertürk)

Puan silme
Transfer yasağı
Kadro sınırlaması

fener zaten mal gibi transfer yaptığı için yasak almalarını istemiyorum..Men ya da puan silme gayet makul

Puan silme
Transfer yasağı
Kadro sınırlaması

Yok amz türk takimlari avrupada basarili olmasin diye herseyi yapiyor TFF. Bu kadar olmaz artik Yuhhhh

Kulüpler birligi ne diyecek merak ediyorum

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Babel Adem ile başlar
Şener, Yusuf, Jimmy ile devam eder hayırlısı diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt