Mecit Aksu
Sarı Üye
- 7 Haziran 2019
- 284
- 292
- 258
Adamin en iyi ozelligi dribbling ve calimdir belki bazilari sirf takintisindan top surmesinden belli topcu olmadigi diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamin en iyi ozelligi dribbling ve calimdir belki bazilari sirf takintisindan top surmesinden belli topcu olmadigi diyor
Paylaştıgın takvimi inceledim. O takvim kuluplerin finansal datalarını UEFA veritabanına submit etmelerini saglayan yazılıma giris yapma tarihleri. Dedigin gibi datalar kuluplerden aynı tarihlerde isteniyor ama gelir gider dengesi gibi flow datalar icin periyodlar farklı olabiliyor.30 Kasım diye bir şeyi ilk kez senden duydum. Futbol kulüpleri için mali yıl 31 Mayısta biter çünkü.
Mesela Mart ayında borçsuzluk kağıdı istenir, bilanço dönemleri farklı olan kulüpler için bu avantaj oluşturabilir çünkü sponsor gelirleri buna göre ayarlanır.
Önceki konuda FFP takvimini paylaştım, farklı bilanço dönemlerinde kontrol sağlayıp, aynı dönemde beklenti olması pek makul değil çünkü gözlemleme dönemleri farklı.
Örneğin 1 İspanyol takımı var mı, FFP kısıtı alan? Varsa açıklama tarihinden bunu anlayabiliriz. Mesela Inter'in de sözleşme dönemleri Temmuz'a kadar oluyor ama Inter kısıtlama aldığında açıklama Haziran ve Mayıs'ta yapılmıştı.
O çalımladığı Luyindama değil.Golden önce bizim Luyindama'yı paket ediyor Trezeguet.
Benim anlamadığım Mısır yarı alanının ortasında Luyindama'nın ne işi var? :red:
Avatarindaki hayranlik duydugun adama bakarsak bana hak vermen lazim
Ben istememGomis geliyormuş birde.
Tamam işte aynı koşullarda olmuyor bu durumda.Paylaştıgın takvimi inceledim. O takvim kuluplerin finansal datalarını UEFA veritabanına submit etmelerini saglayan yazılıma giris yapma tarihleri. Dedigin gibi datalar kuluplerden aynı tarihlerde isteniyor ama gelir gider dengesi gibi flow datalar icin periyodlar farklı olabiliyor.
Break-even hesabı için istenen data açıklamasında bunu çok net biçimde görebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 49700
Diyor ki rapor tarihleri 31 temmuz ve öncesi olan kulupler ekime kadar denetimden geçmiş finansallarını girsin ama rapor tarihin 31 temmuzdan sonraysa ekime kadar denetimden gecmemis rakamları gir, denetimden gecmis rakamları girmek icin marta kadar ek süre veriyorum.
Alakasi yok. Luyindama degil bir defa o oyuncu.Golden önce bizim Luyindama'yı paket ediyor Trezeguet.
Benim anlamadığım Mısır yarı alanının ortasında Luyindama'nın ne işi var? :red: