Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cimbom'a süper solak: Kily Gonzales geldi mi arkadaşlar?

Herkesin konuşulan bir futbolcuyu isteyip istememe olayı var tabi ama istatistiklere bakmadan adama çöp diyenlerin argumanı hep farazi söylemler.Gerçi bu forumda Aysal zamanı Di Maria gelmesin diyenler vardı Trezeguet’e illa ki sallanacak

30 Kasım diye bir şeyi ilk kez senden duydum. Futbol kulüpleri için mali yıl 31 Mayısta biter çünkü.

Mesela Mart ayında borçsuzluk kağıdı istenir, bilanço dönemleri farklı olan kulüpler için bu avantaj oluşturabilir çünkü sponsor gelirleri buna göre ayarlanır.

Önceki konuda FFP takvimini paylaştım, farklı bilanço dönemlerinde kontrol sağlayıp, aynı dönemde beklenti olması pek makul değil çünkü gözlemleme dönemleri farklı.

Örneğin 1 İspanyol takımı var mı, FFP kısıtı alan? Varsa açıklama tarihinden bunu anlayabiliriz. Mesela Inter'in de sözleşme dönemleri Temmuz'a kadar oluyor ama Inter kısıtlama aldığında açıklama Haziran ve Mayıs'ta yapılmıştı.
Paylaştıgın takvimi inceledim. O takvim kuluplerin finansal datalarını UEFA veritabanına submit etmelerini saglayan yazılıma giris yapma tarihleri. Dedigin gibi datalar kuluplerden aynı tarihlerde isteniyor ama gelir gider dengesi gibi flow datalar icin periyodlar farklı olabiliyor.
Break-even hesabı için istenen data açıklamasında bunu çok net biçimde görebilirsin.

49700

Diyor ki rapor tarihleri 31 temmuz ve öncesi olan kulupler ekime kadar denetimden geçmiş finansallarını girsin ama rapor tarihin 31 temmuzdan sonraysa ekime kadar denetimden gecmemis rakamları gir, denetimden gecmis rakamları girmek icin marta kadar ek süre veriyorum.

Paylaştıgın takvimi inceledim. O takvim kuluplerin finansal datalarını UEFA veritabanına submit etmelerini saglayan yazılıma giris yapma tarihleri. Dedigin gibi datalar kuluplerden aynı tarihlerde isteniyor ama gelir gider dengesi gibi flow datalar icin periyodlar farklı olabiliyor.
Break-even hesabı için istenen data açıklamasında bunu çok net biçimde görebilirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 49700

Diyor ki rapor tarihleri 31 temmuz ve öncesi olan kulupler ekime kadar denetimden geçmiş finansallarını girsin ama rapor tarihin 31 temmuzdan sonraysa ekime kadar denetimden gecmemis rakamları gir, denetimden gecmis rakamları girmek icin marta kadar ek süre veriyorum.
Tamam işte aynı koşullarda olmuyor bu durumda.

Asıl mevzu Interin durumu neden Haziranda açıklandı?

Diğer ihtimal de güncel olarak temmuzu baz almaları bu da bir makyaj için ek süre demek. Fenerin mesela maaş bütçesini düşürmesi falan buna katkı sağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt