Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye liginde bir yabancı oyuncu, biraz iş yaptığı zaman biz ona gözüne far tutulmuş tavşan gibi kilitleniyoruz, (sonra da Anadolu kulüpleri bize kitliyor tabi), son on senedir halimiz böyle maalesef.
Marcaoyu kacimiz tanıyor onyekuruyu kacimiz biliyorduk bu ikisinin piyasi değeri 50 milyondur belki de.Ozan kabak 10 macta 10 luk yaptik mesela.Muhakkak vardır boyle zibilyon tane topcu ne ugrasiyoz trezeguet babelle ya hu arda diyorlar ya herif bizle uç sene evvel billur gecmisti ne cabuk unutuluyor anlayamiyorum

Cillesen’in 35 milyon ettiği piyasada Muslera’yı satıp daha iyi kaleci alalım hayalleri kuranlar vardı.Hadi alalım bakalım

Adamın ismi 70 milyon Euro eder.
İsme bak Joao Félix

İsmi Ragıp Basdag olsa kaç ederdi acaba

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Tamam işte aynı koşullarda olmuyor bu durumda.

Asıl mevzu Interin durumu neden Haziranda açıklandı?

Diğer ihtimal de güncel olarak temmuzu baz almaları bu da bir makyaj için ek süre demek. Fenerin mesela maaş bütçesini düşürmesi falan buna katkı sağlar.
Anlaşamadıgımız nokta orası. Ben diyorum ki bu farklılık avantaj saglamaz.
Diyelim ki iki kulubun temmuz ayında 10 milyon EUR kombine satış geliri oldu ama A kulubunun rapor tarihi mayıs, B kulubunun rapor tarihi agustos olsun. Bu durumda A kulubu 2018 gelirlerinde bu 10 milyonu gösteremeyecek ama B kulubu gösterebilecek.
A kulubu 2018 de 10 milyon dezavantajlı iken 2019 yılında 10 milyon avantajlı olacak. Sadece 2018 yılına bakılıyor olsa dedigin dogru ama UEFA birbirini takip eden yılların toplam dengesine bakıyor toplamda aynı hesaba denk geliyor.

Luyinduma o fiziğe rağmen çok hareketli stoper. Arada gereksiz risklere girmese ve oyun kurmayı Marcao'ya bıraksa 15_20 milyona çok rahat transfer olur.

Atletico madridin finansal gelişimi ders olarak okutulmali.Herifler ardayi bizden aldıklarında 24 ay taksitle odemislerdi simdi 120 milyon euroya topcu alıyorlar.

Her yol Ardaya cikiyor desem ne dersin ?

5ac619c961361f08b429b10e.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt