Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg Casemiro için 85 milyon Euro teklif etmiş. Réal 200 milyon Euro yani serbest kalma bedelini istemiş

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

D-DDU8TX4AATgiS.jpg

GELMEEEE

Sevilla da Gonalons un kiralık sözleşmesi bitti ön libero arıyorlar gerçekten

Sevilla uğraşmaz Fernando falan adamlar yaşlanan kim varsa hemen satıyor dususte olan bir Fernando işlerine yaramaz ...

Balotelli teklif aldığı Brescia ile antrenmanlara çıkmaya başlamış.

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Bild Son DAKIKA

Ozan Kabak Schalkede

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

geçen hafta hocanın başlığına bir entry girmiş ve hayal ettiğim şeyleri yazmıştım.
bu hafta da hocanın neyi hedeflediğini yazacağım. 2018-2019 sezonunda belli aralıklarla hoca takımın değişeceğini söyledi ve bizden sabırlı olmamızı istedi.
2019 ocak ayında ufak da olsa bir değişim yaşadık ve çok zor da olsa 22. şampiyonluğumuzu kazandık.
ben dahil hepimiz hocanın bahsettiği, 2019 yaz transfer döneminde yaşanacak değişim için beklemeye başladık.
ama şu an için öyle bir değişim olmayacak diye hem duydum, hem de yaşanan gelişmelerden dolayı bu sonuca vardım.
en baştan şunu belirteyim, hoca hiç bir futbolcusunun satılmak zorunda olduğunu göstermek istemiyor.
diğer taraftan 2 yıl üst üste şampiyon olan ve artık iyice winner özelliği kazanan bu kadro ile üst üste 3. şampiyonluğunu kazanıp, öldürücü darbeyi vurmak istiyor.
2020 haziran ayında donk, fernando, mariano ve yuto'nun sözleşmesi bitecek.
1+1 yıllık sözleşme imzalanacak babel ve kiralık olarak tekrar takıma katılması beklenen onyekuru ile 6 yabancı ediyor. yani gelebilecek bir yabancı kısıtlamasına da hazırlıksız yakalanmamış olacağız.
muhtemelen feghouli ve belhanda'yı da 2020 yaz transfer döneminde elden çıkartmayı düşünüyor.
ayrıca alt yapıdan bazı gençleri de önümüzdeki yıl yavaş yavaş takıma kazandıracak.
2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi için transfer stratejimiz bu yönde, diagne dahil hiç bir futbolcumuzu değerinin altına satmayacağız. ayrıca eksi 5 m euro ile başlamayı çok dert etmeyin. bu transfer döneminin sloganı "sabır".
sağlıcakla...
27 Haziran 2019 11:00 · gurrpegi

Ozan için en doğru seçim olmuş, umarım çok büyük yerlere gelecek

Verdigin Hoffenheim örnegini dogru bulmuyorum. Adamlar Sampiyonlar Liginde oynadi. Ayrica SAP kurucusu Dietmar Hopp ile Almanyanin en zengin kulüplerinden birine sahipler. Hoffenheim örnegini aradan çekersek Bundesligada oynayan 8-18 siralarda bulunan takimlarin hepsi Süper Ligte ilk 3 e girmekte zorlanir. Bu takimlar Nürnberg, Hannover, Augsburg, Freiburg, Düsseldorf, mainz gibi takimlar. Yeterlimi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

agusburg kadrosuna baktın mı peki o zaman? khediralar finbogasonlar.

bak o takımlar bizim ligte ilk üçe girmekte zorlanır ama senin bu sene çekiştiğin başakşehir o ligte ilk 10 a girmekte dahi zorlanır anadolu takımlarında bundesligada tutanacak takım zaten yok.

ingiltere 2.lig takımlarının büyük kısmı bile senin anadolu takımlarından iyi.

Schalke almanyanin en büyük kaos takimlarindan biri. Oraya niye gidiyor anlamiyorum

Aboubakar ve Onyekuru nun gol sonrası mal mal hareketlerini izlemek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt