Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sadece görüntü kalitesinden bahsetmiyorum ama o bile daha iyi. Bein ile Sky arasında 4K yayınında Bitrate olarak fark var. Benim esas bahsettiğim maç öncesi programlar, maç devam ederken verilen bilgiler ve özellikle maç sonrası yapılan programlar. İçerik olarak çok daha dolu.
Xd bende 4k tv yok zaten sıkıyom sabahtan beri ağabey
senlen uğraşmak istedim

Banega'yı salın artık.

S.Arabistan'daki transfer incelemelerinden dolayı diagne gitmezse büyük ihtimal marcao satılacak ondan gelecek parayla transfer olacak gibi. marcao yerinede ozanwafor oynar gibi.

Corriere della Sera

Atalanta, Galatasaray'ın henüz 22 yaşındaki başarılı stoperi Marcao'ya 10M euro nakit para teklif etti ve hayır yanıtını aldı. İtalyan kulübü neye uğradığını şaşırdı.

Ekli dosyayı görüntüle 49715
:hat: pintileri!Sağ bacağını alırsınız.

fernando - banega takasının jupiter'de dahi gerçekleşme ihtimali yok. adamlar istese bile abdurrahim albayrak önce ahmet çalığı teklif eder sonra ömer bayramı en son fernandoyu strateji olarak.

Muslera
Linnes.. Luyindama. Marcao.. Nagatomo
Fernando.. Banega
Feghouli.. Belhanda.. Onyekuru
Aboubakar

Transfer
Şener.. Transfer.. Altyapı..Emre
Donk..Selçuk
Yusuf.. Deniz.. Babel
Vedat- Mevlüt
Diagne + Mariano satıyoruz maksimumdan düşünecek 18 milyon eder.
Benaga 5
Vedat 3.5
Aboubakar (kiralama 3)
Onyekuru (kiralama 2)
Yedek kaleci hadi 1 olsun
Stopere yabancı sınırı yüzünden yerli bi yedek transferi yazılacak o da 2-3 olsa
Anca böyle olur

Rıza Çalımbay: "Alper Potuk'la görüştüm. Fenerbahçe'de kalacağını söyledi. Alper'in Sivasspor'a geleceğini düşünmüyorum." (Radyospor)

Ümraniyespor'un yeni kulüp başkanı Tarık Aksar: "Fenerbahçe, Yasir'i istiyor. Fenerbahçe sözleşme bedelini yatırdığında Yasir'i kadrosuna katacak. Bu transferin bitmesini bekliyoruz."

fernando - banega takasının jupiter'de dahi gerçekleşme ihtimali yok. adamlar istese bile abdurrahim albayrak önce ahmet çalığı teklif eder sonra ömer bayramı en son fernandoyu strateji olarak.

Fernando kötü bir topçu değil

Süreklilik problemini aşsa Avrupanın her takımında oynar

Fernandonun gecen sene iyi oynadigi mac sayisi en fazla 5 tir, ama bu adam takas olarak sevillayi gitmez gibi

Fernando kötü bir topçu değil

Süreklilik problemini aşsa Avrupanın her takımında oynar

aydın bu adamlar marianoyu bile kar oranının düşeceğini hissettiklerinde sattılar. geçen sene 52 resmi maça çıkan banegayla uzatırlardı sorun kalite olsa zaten. fernandoyu almaları için hiçbir sebep yok yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt