Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydın bu adamlar marianoyu bile kar oranının düşeceğini hissettiklerinde sattılar. geçen sene 52 resmi maça çıkan banegayla uzatırlardı sorun kalite olsa zaten. fernandoyu almaları için hiçbir sebep yok yani.

Gerçekleşme ihtimali bence de yok ben Fernando'nun kalitesiz bir topçu olduğunu düşünmüyorum

Ama gitmesi gerektiğini de düşünüyorum.Hoca tutacak gibi orası ayrı çok güveniyor Fernando'ya

Gerçekleşme ihtimali bence de yok ben Fernando'nun kalitesiz bir topçu olduğunu düşünmüyorum

Ama gitmesi gerektiğini de düşünüyorum.Hoca tutacak gibi orası ayrı çok güveniyor Fernando'ya

güveniyor da sıkıntı şu. fernando iyi oynadı diye gözüktüğü tüm maçlarda donk ile beraber oynadı. arkasında donk olmadığında ndiaye falan olduğunda baya darmadağın oluyor.

lol 350 maca cikarsa Liverpool 3.1 milyon pound bonus ödeyecek

adamlar müthis calisiyor

Neto 35 edecek kaleci mi, yoksa bunlar aralarında para mı dönderiyor gene

fernandoyu sevillaya kitleyip romadan gonalosu biz kiralayalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aydın bu adamlar marianoyu bile kar oranının düşeceğini hissettiklerinde sattılar. geçen sene 52 resmi maça çıkan banegayla uzatırlardı sorun kalite olsa zaten. fernandoyu almaları için hiçbir sebep yok yani.
sözleşme fesihlerden zarar etmeden sadece maaşlarla takım idare ediyorlar,zarar edecekleri ya da para kazanacaklarını gördükleri adamı da hemen satıyorlar.

sonra burada bağırıyoruz fark açıldı 126 milyonu bi adama nasıl verirler diye

biz maaşları zor karşılıyoruz ve bonservislerden sürekli zarardayız

fakiriz ama aynı zamanda biraz da aptalız

Arkadaşlar rica ediyorum Bundesligayı bizim Lig ile karşılaştırmayın. Oyun, rekabet, taraftar sayısı, stadyum hatta yayıncı ve yayın kalitesi olarak çok gerideyiz. Adamlar son hafta kafa kafaya girilen şampiyonluk mücadelesini şölen içinde geçirirken biz üçüncü dünya savaşı gibi bir şeyler yaşadık.

hep öyleyiz biz üstat. Dünya kupasında millet güler eğlenir, biz mehter marşı çaldırırız anasını satayım. eğlenceyi böyle bir şeye dönüştürmenin mantığını hala çözebilmiş değilim.

Garip

1 Arabistan'da transfer yasagi varsa neden Arap gazeteleri transfer haberi yapiyor?
2 Ben Yunus'un seneye de sans bulacagini sanmiyorum. En kotu 3 milyon + pay ile satip Luyindima'nin 3.8'inden duseriz
3 Yunus'tan sonra Ahmet'i de 1 milyon civarina satip yine Luyindama'yi esitleriz
4 Cagne'den gelecek parayla ilk is Banega, Onyekuru ve forvet alinsin
5 Aboubakar icin de Telles'in % 10 payindan vaz gecelim
6 Fernando'yu mutlaka pazara koyup ederini olcmek lazim

Diario de Sevilla Gazetedeki habere göre Galatasaray, Banega'yı 5M euro'dan daha ucuza transfer etmek istiyor. Monchi de Banega'nın yerine Eibar'dan Joan Jordán'ı transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt