Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.607
- 2.184
- 1.748
Uefadan men gibi şeyler çıkmaz Fener'e sanmam klasik al sat vs çıkar men ciksaydi bukadar uzatmazlardi karar verme surecini
men çıkmasın ama transfer yasağı gelse mükemmel olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uefadan men gibi şeyler çıkmaz Fener'e sanmam klasik al sat vs çıkar men ciksaydi bukadar uzatmazlardi karar verme surecini
Çok doğru. 35 yaş civarı Avrupa'nın artık futbolcularıyla sözüm ona yıldız bile olsalar hiç bir yere varamayız.Dün burda okudum sanırım, Şenol Güneş'in açıklamasıydı. ''Avrupa'nın artıklarıyla onlarla yarışmaya çalışıyoruz.'' demiş. Hakikaten şu an beklediğimiz ya da ülkeye transfer olan isimler orada hedefi olmamış ya da tutunamamış isimler. Artık kulüpler kendi değerlerini oluşturup bunlarla piyasada yer almalılar. Ya yetiştireceksin ya da yıldız olma potansiyeli taşıyanı parlatacaksın. Ekonomik ve sportif olarak onlarla yarışmanın başka yolu kalmadı. Ozan örneğindeki gibi; Marcao, Luyindama transferlerinde olduğu gibi diğer bölgelere de bu tip tohumlar atmak gerek. Yedek olarak Muğdat, Sinan yerine genç, gelecek vaat eden bir golcü mesela. Ya da orta sahada Selçuk, Donk yerine 18 kişilik kadroda genç, gelecek vaat eden bir sonraki yılda 11'e girecek genç biri. Bu şekilde hem tuzlu yıllık ücretlerden kurtulursun hem de bonservis gider-gelirlerinde artıya geçersin. İlk etapta pek denenmediği için riskli görünen bir sistem ancak uygulandıkça çok cazip gelecek.
sabri linnes satılırsa yedek sağ bek olarak düşünülebilir
Ne?sabri linnes satılırsa yedek sağ bek olarak düşünülebilir
Transfer cezasi varken nasil yapmislar merak ettim simdi. Kiralik diye acaba bu defa izin mi verdi UEFA?kovacic chelsiede !!!!
Transfer cezasi varken nasil yapmislar merak ettim simdi. Kiralik diye acaba bu defa izin mi verdi UEFA?
Tamam anladim o zaman. Real icin iyi para lazim da zaten.kiralik oldugu icin yeni registrasyon yapilmasi gerekmiyomus 30una kadar alinirsa olurmus fln biseyler yaziyodu bbcde. 40 milyon pount aliyomussunuz iyi para bence o herif icin
Araştırmak lazım. Belki de olabilir.rahmetli heinrich himlerle akrabalik bagin var mi renktas
Yol mu yapıyor bu