Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem büyük yalan degilmiydi yahu?

O yeteneksiz sahtekarı alırsak ciddiden yazıklar olsun

Geçenlerde takımın eski transflerini karıştırırken karşıma bir isim çıktı. Volkan Glatt
Yaşı benden büyük olan abilerim daha detaylı hatırlar büyük ihtimalle
Volkan Fatih hocanın 2.sezonunda 2002 yılının yazında Duisburg takımından 20 yaşında transfer ediliyor. Mevkisi forvet.
A takıma çıkamıyor, paf takımda 28 maçta attığı 26 gole rağmen.
Ardından önce Rize'ye kiralanıyor sonra bedelsiz olarak Belediye'ye gönderiliyor. Ve grafik hep aşağıya dönük ilerliyor.
Şu an 37 yaşında büyük olasılıkla futbolu bırakmıştır.
Demem o ki; genç çocukları alıp hayatlarını karartmaya gerek yok

İşin kötü yanı bu adem gençlere de kötü örnek olacak.

Katıldığı bi radyo programını dinlemiştim adam bomboş bir adam, kendini neden yıllardır geliştiremediği direk anlaşılıyordu

geçen atletico td simeone transferle alakalı "sportif direktörün transfer yapması lazım biz senede 50 60 maça konsantre olmakla uğraşırken doğal olarak fazla oyuncu takip edemiyoruz sportif direktör bu iş için var" minvalinde açıklamalar yapmıştı ne kadar haklı olduğunu bir kez daha görüyoruz futbolcu taraması yapamadığımız için vedat ademe kalıyoruz.marcao ve luyindama oldukça iyi hamlelerdi umarım basına çıkan isimler dışında çalışmalarımız vardır ve o yoldan devam ederiz yoksa simeone nin dediğini ispatlar nitelikte transferler olacak gibi görünüyor

Hiçbir futbolcuya Lincoln karakterisiz dahil ağır küfürler etmedim ama bu adem denen sikeci karaktersiz pislik galatasaray düşmanı göt yalayici adi gelirse her maç aynı küfürleri edicem
Bunu alan isteyeninde aklına tüküreyim

Tomane gelmedi mi

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Sener transferinde hoca'nin kafasindaki dusunce Mariano'yu satip kanatlara yabanci almak oldugunu dusunuyorum, ocak ayinda Garry Rodrigues satildiktan sonra takimda 14 yabanci oyuncu oldugu icin yerine oyuncu alinmadi ve Onyekuru'nun alternatifi bile yoktu

Sinan Gumus yerine Jimmy ve Tore isimleri gecti ama Yusuf Erdogan'in maliyeti daha uygun oldugu icin tercih edilmistir

Ama Adem transferi gercekten rezalet, cok kotu bir hamle

Bir yerli bir yabancı açıklamaları patlar

Önce Babel
Sonra Adem
Sonra Banega
Sonra Yusuf

Bombalara hazır olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt