Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem'in istenmeme sebebi yaşı mı? oyunculuğu mu? karakteri mi?

Karakterse melo, burak,hagi gibi isimler niye bizim çok sevdiğimiz isimlerdi?
Yaşıysa katılabilirim yaşlı bir oyuncu.
Yeteneğiyse yerli bonservissiz bir oyuncu için yeterli bir oyuncu bu kadar yaygara sebebi nedir merak ettim.

kim olmasına gerek yok diyorum işte herhangi biri

siz bana söyleyin adem ne yapacak mesela bizim 19 yaşında herhangi bir oyuncumuzdan

ya da neden adem de denizlispor recep niyaz değil ?
onu git yönetime sor recep niyaz niye değil transferi ben yapmıyorum ve işte ben 19 yaşında ki oyuncu adem kadar iş yapar mı yapmaz mı bilmediğim için her şeye saçma sapan yorumda bulunmuyorum artı 19 yaşında altyapı oyuncusunu profesyonelde oynatacaksın ama ismini veremiyorsun bana, sence iş yapar mı ki öyle biri varsa ?

Fatih Hoca olmasa Bjk’nin yaşadığı 2.sezonunu yaşarız. Gidişat onu gösteriyor. Onlar da nerde içi geçmiş futbol için yaşlı varsa onları toplamışlardı.

Ndiaye su ana kadar Bu berbat maçta sahanin en iyilerinden. Birde Cezayirin 12 numarasi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Selamün Aleyküm,
Babel Geldi mı

b0dc25e6a463143a9048845ef7522e6d.jpg

Adem'in istenmeme sebebi yaşı mı? oyunculuğu mu? karakteri mi?

Karakterse melo, burak,hagi gibi isimler niye bizim çok sevdiğimiz isimlerdi?
Yaşıysa katılabilirim yaşlı bir oyuncu.
Yeteneğiyse yerli bonservissiz bir oyuncu için yeterli bir oyuncu bu kadar yaygara sebebi nedir merak ettim.
sahsen ben karısının videosunu gorunce sogudum

Koulibaly: "Sassulo maçı öncesi Sarri'ye , "Eşim doğum yapacak, yanında olmalıyım' dedim. Sarri, 'Git ama maça yetiş. Sana ihtiyacım var' dedi. Eşimin yanına gittim. Sarri yine arayıp 'Geliyor musun? dedi. Maç için döndüm. Soyunma odasına geldiğimde 11'de olmadığımı gördüm."

D-FeyboXUAEJonC

Maçı izliyor musun renktas yorumlarını alalım hangi taraf kazanmaya daha yakın bir de Diagneyi 2. Yari oyuna alır mı

Maçi izliyorum çok berbat bir maç. Iki takimda atak yapamiyor. Yapilan ataklar çogunlukla berbat hatalardan kaynaklaniyor. Feghouli fazla birsey yapamadi ama Cezayirde çabalayan az oyunculardan birtanesi.

Ndiayeye gelince bizde oldugu gibi çogu ikili mücadeleleri kazaniyor ama kazandigi toplarla fazla riske girmiyor ve en yakin takim arkadasina iletiyor. Bizde niye böyle yapmiyor anlamis degilim.

Diagneye gelince oyun çok fazla kapali oldugu için Senegal doldur bosalta geçerse Diagneyi sokabilir. 1 puana raziyim derse Bu maç böyle sonuçlanir.

Mesele Adem değil. İki yıl önce de bonservis free idi, o zaman alınsa daha mantıklı bulurdum; şimdi son seçenek olmalı bence de...

Ancak mevzu şu; aynı kişiler kimin ismi geçse 'çöp' yaftasını yapıştırıveriyorlar; Muhammet, Mevlüt vs vs...E hiçbirisini beğenmiyorsan kimi beğendiğini söyle de bilelim birader!..Halil Dervişoğlu ismi geçti mesela, onu da beğenmediler?!...

Diagne ve Kostas gönderilmeye çalışılıyor, onların yerine iki yabancı futbolcu alınsa, yine yerli bir forvet lazım ve bu adam ne vereceği az çok belli biri olmalı. Hocanın planları arasında Ali Yavuz' u bu sezon yavaştan ısındırmak olmadığını, yahut 18-20 yaşında bir gurbetçi-alt lig-altyapı oyuncusunu şimdiden gelecek planlamasına dahil etmediğini kim iddia edebilir?..Kusura bakmayın, Hoca da aklından geçenleri her dakika açıklayıp, birilerini ikna etmek durumunda değil yani!...

Son düzenleme:
Maçi izliyorum çok berbat bir maç. Iki takimda atak yapamiyor. Yapilan ataklar çogunlukla berbat hatalardan kaynaklaniyor. Feghouli fazla birsey yapamadi ama Cezayirde çabalayan az oyunculardan birtanesi.

Ndiayeye gelince bizde oldugu gibi çogu ikili mücadeleleri kazaniyor ama kazandigi toplarla fazla riske girmiyor ve en yakin takim arkadasina iletiyor. Bizde niye böyle yapmiyor anlamis degilim.

Diagneye gelince oyun çok fazla kapali oldugu için Senegal doldur bosalta geçerse Diagneyi sokabilir. 1 puana raziyim derse Bu maç böyle sonuçlanir.

2. Yarının başında Feghouli bir gol atsın sonra Senegalin denyo hocası Diagneyi oyuna alsın ve Diagnenin attığı 2 golle Senegal maçı cevirsin

Gençleri toplayın gözünüzü seveyim ffp var seneye de adam satmamız lazım bırakın satmayı bize kambur olacak ademi, Yusufu, jimmyi, vedatı.

Hiç mi örnek almıyonuz ya yetmez mi
Ahmet Çalık
Tarık Çamdal
Eren Derdiyok
Emrah bassan
Muğdat çelik
Veysel sarı
Ömer bayram
Furkan özçal
Ceyhun gülselam
Semih kaya

Ders alın artık ya. Biz usansık siz usanmadınız vermeyin para şunlara alt yapıdan oyuncu yetiştirmeye çalışın.

Şu saydığım adamların hepsinden kazandığın parayı 100'le çarp ozan kabaktan aldığın parayı almamışsındır aksine bir ozan kabak parası bunlara harcamışsındır.

Yeter artık ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt