Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok sokmasalar bari. Valla 3 milyon üstü kazıktır.

Ayrıca maaşlarda önemli. Mesela Vedat max 1.2 milyon euro falan almalı.

Türüç konusunda hiç girmiyorum gerek yok.

Trezeguet içinde 5-6 milyon üstü rakamlar bize kaçar.
Maaş konusunda bu yönetim iyi iş yapıyor reis o konuda çok takıntılı değilim ben, üstelik en son başkanları takasa bile razı olacak hale gelmişti bırakalım sürünsünler en sonunda elleri ile getirip verecekler bize Muriqi'yi

Adamın son senesi kendisi Galatasaray'ı istiyor ne yapacaklar zincir bağlayıp takımda mı tutacaklar ?

Muric elmanderden daha faydali olur büyük konusuyorum büyük

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

ne vedatmis arkadas diagne diagne diye bizi bitirdikleri yetmiyormus gibi diger kazmadan daha az gol atan odunu istiyorlar. önceki forvetimiz de kasimpasada 13-14 gol atti diye alinan eren'di. kendimize güldürüyoruz

Diger lig maclarini izlerin genel olarak
Ama muriqi yi bana sorsaniz tarif edemem
Nasil bir golcü bir kac macini izleyen tarif etsin? Teknigi nasil? Güclü mü yavas mi hizli mi eren gibi kazma mi gomis gibi toplari dagitma yetenegi varmi?

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FT'nin hicbir döneminde düzgün bir yedek kalecimiz de olmadi, genc veya tecrübeli, inanilmaz kötü bir kadro mühendisligi

Diagne'yi yollatip, Muriqi'i bize gecirmek istiyorlar, cok net bu, resmen kamuoyu ve medya operasyonu var.

Maaş konusunda bu yönetim iyi iş yapıyor reis o konuda çok takıntılı değilim ben, üstelik en son başkanları takasa bile razı olacak hale gelmişti bırakalım sürünsünler en sonunda elleri ile getirip verecekler bize Muriqi'yi

Adamın son senesi kendisi Galatasaray'ı istiyor ne yapacaklar zincir bağlayıp takımda mı tutacaklar ?

Haber vardı geçen 2.2 milyon alacak diye öyle bir şey olursa büyük sıkıntı.

Diagne Kasımpaşa'da kaça oynuyordu bizde gelince 2.3 aldı. Korkuyorum yani.

Bu gün TRTspor röportaj yapmış başkan ve Vedat'la sanki çocuğu ikna etmişler uzatacaklar sözleşmesini.

Konuşmalar sonucunda ben öyle bir algı hissettim. 1 haftaya belli olur Vedat'ın durumu.

Özellikle dünya futbolunu takip eden biri olmali, bu görevi suan scout ekibi üstlenmis durumda ama onlarin da FT karsisinda gücü az

FB'de tam tersi oldu, Comolli'ye fazla yetki verdiler, cöpleri doldurdu takima.

Suan FT de ayni yolsa gidiyor: Muriqi, Adem Büyük, Yusuf Erdogan vs bize levet atlacak topcular mi? Olsa ne olur olmasa ne olur?
Comolli'nin geçmişine bakınca zaten görevlendirmek büyük hata saint etienne Tottenham ne kadar aptalca transfer varsa getirmiş hatta saint etienne nerdeyse batacakti yani düzgün bir piyasa araştırması ile çok iyi isimler bulunabilir maaşını yüksek tutup her başarılı transferin satışından prim verilir filan bunlar ayrıntı ama böyle bir görev tanimi olmalı kulüpte yoksa apoyla filan olacak işler değil artık transfer işleri

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle veya böyle 30 gol 3 asist yapmış Diagne mi yoksa 17 gol atmış Muriç mi?

Bu arada Muriç kesinlikle 1. adam olamaz olmamalı. Avrupa kulüpleri ile bu kadar ara açılmışken para kazanacağımız tek platform CL. Ki ben Avrupa kulüpleri derken Almanya’dan Frankfurt veya Mainz,İtalya’dan Atalanta, İngiltere’yi saymıyorum bile. Zaman geçtikçe bu gibi ülkelerin 2 sınıf takımları kadar alım gücümüz kalmıyor. Atalanta gibi bir takım bile gelmiş bizden Marcao’yu istemiş hemde 12 milyon euroya.

ust duzey sportif direktor ve scouting sistemi gelmedikce hic birsey olmaz, ve maalesef terim oldugu surece sport direktor istemez.

sonradan yerli sayilacak diye yabanci oyuncu mu alinir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt