Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devre arasında yasanan kaostan sonra ben hem hoca hem yönetim ders almıstır ve daha planlı hareket edilir diye düsünüyordum ama planlama hic yokmus cok net

illa oyuncu satmayı beklemememize gerek yoktu

jimmy gibi bedava ve kalitesi belli bir adam yerıne yusuf gibi heryerden şutlanan bir çöpü almamız bile plansızlıgın ufak bir örnegi.

Fb'nin meni kolay kolay sizmaz onceden.Onemli birinin gitme soylentisi olur bence.Mesela Bjk'de Dorukhan,Burak bizde Marcao,Feghouli gibi ve hatta buyuk ihtimal bizle ilgili hissiyatina sahibim.

Fb'nin meni kolay kolay sizmaz onceden.Onemli birinin gitme soylentisi olur bence.Mesela Bjk'de Dorukhan,Burak bizde Marcao,Feghouli gibi ve hatta buyuk ihtimal bizle ilgili hissiyatina sahibim.
Kararla karşı karşıya kalacak demiş yani muhtemelen bi yaptırım gelecek birilerine. Transfer değil

Tabi hakan anlatım bozukluğu yapmadıysa:)

Kararla karşı karsıya kalacak demiş.büyük bi kulüp karar verecek dememiş bjk fb veya bizim için.uefa durumudur.ayrica buraga ve dorukhana üzülmez o kadar bjk taraftari. Dorukhana teklif yok doğru düzgün.buraga da 5-6 milyon gelirse hemen satın bile derler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt