Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando + 2 Mio = Banega

Port Adam Olsun:
8Mio + Telles WIN = Aboubakar

uzun vadede bence en karlı cıkacak takım hamsiler olacak genc yerli cocukları buluyorlar 2si parlasa yeter bizim aldıgımız yerlilere bak para kazanmayı geçtim
muhtemelen hepsini göndermek icin kol gibi tazmınatlar girecek

SÜPER Lig kulüplerinin kurtuluşu olarak görülen ve Bankalar Birliği ile yapılan borç yapılandırma protokolü dün atılan imzalarla resmileşti. TFF'de görüşülen ve karara bağlanan 'Kulüp Lisans Talimatı'na göre kulüplerin mali disiplini TFF tarafından denetlenecek. İşte beklenen yenilikler:

¦ YAKLAŞIK 8 milyar liralık borcu yapılandırmanın önünde engel kalmayacak.
¦ YAPILANDIRMA için Ziraat Bankası, Denizbank ve Aktifbank ile görüşülecek.
¦ HER kulüp, borcunun büyüklüğüne göre, gelirlerinin belli kısmını harcayabilecek.
¦ KULÜPLER, yaklaşık olarak borçlarının yüzde 15'i kadarını transfer bütçesi olarak kullanabilecek.
¦ BORÇLARINI ödeyemeyen, talimata uymayan ve lisans alamayan kulüplerin cezasını FIFA değil, federasyon verecek.
¦ BORÇ yapılandırma süreci sıkı bir şekilde takip edilecek.
¦ YAPILANDIRMANIN vadesi her kulübün borç yapısına göre değişecek.
¦ KULÜPLERIN finans kurumlarına olan borçlarının yanı sıra futbol ailesine olan borçları da kapsama alınacak.

Yorum : 8 milyar TL borç ödenecek 4 kulübün toplam borcu 10 milyar TL'nin üzerinde. Sanırım öncelik banka borcları.

Yusuf niye sol bek oynayacak? Orda Nagatomo ve Emre var. Linnes orda oynayabiliyor ve daha Süleyman Lusda var.

Her pozisyona öyle davranirsak, +30 adamli kadroyla sezona gireriz.

Yusuf niye sol bek oynayacak? Orda Nagatomo ve Emre var. Linnes orda oynayabiliyor ve daha Süleyman Lusda var.

Her pozisyona öyle davranirsak, +30 adamli kadroyla sezona gireriz.
Oynayabilir diyoruz, Emre çok yetersiz, Mariano giderse Linnes sağ bek olacak ayrıca, Süleymanın daha 1 yıla ihtiyacı var

Fener de kaç ?

Harcama limiti aşılırsa kulüplere şu cezalar verilecek:

%5 aşılırsa: İhtar

%6-10: Kadro sınırlaması

%11-15: Transfer yasağı

%16-20: 1 puan silme cezası ve transfer yasağı, kadro sınırlaması ve para cezası yaptırımlarından biri veya birkaçının uygulanması

2 nur topu gibi yeni apacimiz oldu: babel ve adem h.o.

sirada 3 tane apaci daha varmis: yusuf, sener ve jimmy

SÜPER Lig kulüplerinin kurtuluşu olarak görülen ve Bankalar Birliği ile yapılan borç yapılandırma protokolü dün atılan imzalarla resmileşti. TFF'de görüşülen ve karara bağlanan 'Kulüp Lisans Talimatı'na göre kulüplerin mali disiplini TFF tarafından denetlenecek. İşte beklenen yenilikler:

¦ YAKLAŞIK 8 milyar liralık borcu yapılandırmanın önünde engel kalmayacak.
¦ YAPILANDIRMA için Ziraat Bankası, Denizbank ve Aktifbank ile görüşülecek.
¦ HER kulüp, borcunun büyüklüğüne göre, gelirlerinin belli kısmını harcayabilecek.
¦ KULÜPLER, yaklaşık olarak borçlarının yüzde 15'i kadarını transfer bütçesi olarak kullanabilecek.
¦ BORÇLARINI ödeyemeyen, talimata uymayan ve lisans alamayan kulüplerin cezasını FIFA değil, federasyon verecek.
¦ BORÇ yapılandırma süreci sıkı bir şekilde takip edilecek.
¦ YAPILANDIRMANIN vadesi her kulübün borç yapısına göre değişecek.
¦ KULÜPLERIN finans kurumlarına olan borçlarının yanı sıra futbol ailesine olan borçları da kapsama alınacak.

Yorum : 8 milyar TL borç ödenecek 4 kulübün toplam borcu 10 milyar TL'nin üzerinde. Sanırım öncelik banka borcları.
Uymayanin cezasini fifa degil federasyon verecekmis tamamen yanlis fifa cezayi yapistirir ayni sekilde ffp uefa cezayi yapistirir fedarasyonun insiyatifine birakmaz

Fatih hoca iyi kadro yapıyor, geçen sezonki yedek kulübe rezaleti yaşanmayacak.. 14 oyuncuyla oynadık sezonu

Babel yerine hızlı ve dinamik bir Kanat isterdim.

Pek beğenmedim. Hem pahalı, hem yaşlı.

abi sener, yusuf ve adem hic bir takimda basari bulamamis adamlar. sener denen hirb 1 sene bursasporda iyi oynadi diye fenerde hic bir zaman adam olamadi.
yusuf denen hirbo trabzonun ikinci takiminda costu diye yillardir biryerlerde surunuyor. adamin iki macini izlerseniz ne kadar bos salak bir futbolcu oldugunu gorursunuz. yasin oztekini geri almamizi daha sicak bakardim.
en sonunda adem. adem kadar serefsiz birini gormedim hayatimda. hic bir yetenegi yok bide cirkef. bize yakistiramadigim bir topcu.

fatih terim napiyor ya biriniz sunu bana aciklasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt