Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam trabzon u örnek veriyor sen 17-18 yaşında olsan trabzona mi gidersin yoksa Galatasaray ami? Bize gelse ligde toplam alacağı süre 100 dk geçmez. Gider trabzonda en az 1000 dk süre alır belki parlar oradan yurtdışı yapar.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
genclere guvenip oynatmazsa sure alamaz tabi. genclere guvenmiyor demekki
Geçen sene desen adem derdim bu sene güven. Geçen sene güven gelseydi bize 10 dk belki oynardı o da fener maçından sonra aldığımız tonla cezadan sonra. O da belki.

demekki bizde bir hata var. hocamiz genclere-guvenmiyor. kasarlanmis oyuncu seviyor.

Onyekuru çok katkı verdi ama onyekuru pas oynuna çok yatkın değildi.Onyekuru varken set oyunu oynayıp rakip yarı alana yerleşemiyorduk tam olarak.
Babel hem kontralarda etkili hem de pas oyununa yatkın bir adam.Bu yüzden babel ile çok daha dominant bir oyun oynayabiliriz.Tabii orta sahaya banega tarzı bir adam alınacağını düşünerek söylüyorum.

Altyapıyı kapatıp, geliri as takıma aktarmak daha mantıklı şu transferlerden sonra
Alt yapından her yıl 1 oyuncu çıkarsan zaten uçarsın. Biz 3 yılda bir 1 kişi zor çıkartıyoruz. Öyle sergen kardeşimizin yazdığı gibi olsa keşke. Gördük messi yunus un oyundayken neler yapabildiğini. Hennry varken 11 de yunusla başlasan yıkarlar forumu sen de biliyorsun. O yüzden geçen senede bu senede en iyi 11 bizde ama 18 kişilik kadro dersen ibb de bjk de bizden iyi durumda neden? Çünkü bizim 11 de oynatacak yerli mız yok onların var. Sen yedekten kazma sokmak zorundasın onlar yabancı yetenekli adam sokuyor. Sen 11 e yerli alabilirmisin şuan cevap hayır, ozaman yerli çöp yedek almak ZORUNDASIN!

Geçen sene desen adem derdim bu sene güven. Geçen sene güven gelseydi bize 10 dk belki oynardı o da fener maçından sonra aldığımız tonla cezadan sonra. O da belki.

O zaman yeni Güvenler Dorukhanlar gibi yerli oyuncuların peşinden koşacaksın.Hadi Forvet alternatifi bulamadın Adem'i aldın. Kanat alternatifi bulamadın Yusuf'u aldın.Bek alternatifi bulamadın Şener'i aldın.O zaman bunları bulamayan scout ekibinin alternatifini bulmak daha akıllıca.Yerli konusunda hiç nokta atışı yaptığımızı uzun zamandır hatırlamıyorum scout işinde

Transferlerden bağımsız konuşuyorum.

Buradan kimse Galatasaray'a oyuncu önermek zorunda değil, bunun için maaş alıp çalışanlar var.

Adem filan gibi oyuncuları buradan birini görevlendirin o da getirir, bu da başarı değil.

Ayrıca Zeki,Dorukhan gibi oyuncuları geçmişte alsak diyenlere, adamı alsak eleştirirsiniz diyenler futbol cahilidir, futbolcu transferi burada eleştirilere göre yapılmıyor.

bu tür argüman ile savunanlara bundan sonra gerekli cevaplar verilecek, cahil cahil konuşmayalım.

:tbr: :tbr:

Yuhhhh Milan men edilmis

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

arkadaşlar bazı arkadaşlar sanırım sadece sinir kusmak için takım tutuyorlar.

gittikçe daralacak bir yabancı sınırı var ve bu isimleri neden aldınız deniyor. biraz nankörlük ediyor kimileri. tamam adem için ben de kesinlikle karşıyım ama şener,yusuf ve jimmy (uygun yıllık maaşlar aldıkları takdirde) nasıl alırsınız diye eleştirmek saçma.

biri yukarı yazmış celil , mutlu , atalay dursun yedeklerde. tamam bencede dursunlar. ama ozan 11'e alındıktan sonra 2 penaltıda çoğunluk adamı çöp ilan etti mesela? ki ozan büyük bir potansiyel. adam sadece iyi potansiyel diye , sürekli birşeyleri eleştiren bir taraftar topluluğunun önüne gençleri sahaya attığınız da kazanmıyor kaybediyorsunuz. meyve yemek gibi , ham meyveyi ısırdıktan sonra tadı ekşi gelir tükürürsünüz.

geçen sene kadrosunda 4 tane stoper oynayabilen adam olmasına ve penaltılar yüzünden eleştirilmesine rağmen ozan'ı cl maçlarında ilk 11 başlatan bir adam var. hocanın yaptığı transferleri eleştirebilirsiniz ama yerin dibine sokmak haksızlık gibi düşünüyorum.geçen sene dorukhanın ismi ilk bizle çıktığında yapılan yorumlar da ortada.

Transferlerden bağımsız konuşuyorum.

Buradan kimse Galatasaray'a oyuncu önermek zorunda değil, bunun için maaş alıp çalışanlar var.

Adem filan gibi oyuncuları buradan birini görevlendirin o da getirir, bu da başarı değil.

Ayrıca Zeki,Dorukhan gibi oyuncuları geçmişte alsak diyenlere, adamı alsak eleştirirsiniz diyenler futbol cahilidir, futbolcu transferi burada eleştirilere göre yapılmıyor.

bu tür argüman ile savunanlara bundan sonra gerekli cevaplar verilecek, cahil cahil konuşmayalım.
Evet zeki ve dorukhan ı alsaydık bırak düşmüş takımı 1. Ligten adam mi alıyoruz diye küfür ederdiniz. Şimdi parlayınca konuşmak kolay. Sen 1. Lig topcusunu 2 milyon vereceksin forumda suskun kalacak. Yıllardır forumdayım marcao ya bile saatlerce laf edildi forumda. O yüzden oturup sonuca bakacağız.

Mobil uygulamada şu adi mehmet alinin resmi çıktığı sürece doğru dürüst transfer beklemeyin,Allahın uğursuz ,kalitesiz ,şike takım taraftarı herifin resmi niye paylaşılır onu da anlamam,

Ozan 2 penalti yaptirdi, elestirdi diye Adem buyuk alinsin sesimiz cikmasin. Adem cunku Messi'nin turkiye'deki amca oglu o yuzden.

Adem cop oglu coptur

Yusuf cop oglu coptur

Sener cop oglu coptur

Babel cop oglu coptur, 3 sezon anlasma nedir, koskoca kulubun altina dinamit koymaktan baska bir ise yaramiyor.

Adem en fazla 3 4 mac, Yusuf en fazla 5 6 mac, Sener en fazla 10 mac oynar.

Bunlari oynaticagina Mugdat 5, Sinan 10 ve Yunus 8 oynasa daha mantikli.

O zaman yeni Güvenler Dorukhanlar gibi yerli oyuncuların peşinden koşacaksın.Hadi Forvet alternatifi bulamadın Adem'i aldın. Kanat alternatifi bulamadın Yusuf'u aldın.Bek alternatifi bulamadın Şener'i aldın.O zaman bunları bulamayan scout ekibinin alternatifini bulmak daha akıllıca.Yerli konusunda hiç nokta atışı yaptığımızı uzun zamandır hatırlamıyorum scout işinde
Başka postlarda yazdım hic bir 18 yaşındaki adam yeteneği de müthiş değilse bize gelmez. Oynayamayacağı yere niye gitsin. Bak leş fener bile 2 tane elk ayağı düzgün adamı 1 yılda bitiriverdi. Burası trabzon ibb alanya antalya değil.

Ozan 2 penalti yaptirdi, elestirdi diye Adem buyuk alinsin sesimiz cikmasin. Adem cunku Messi'nin turkiye'deki amca oglu o yuzden.

Adem cop oglu coptur

Yusuf cop oglu coptur

Sener cop oglu coptur

Babel cop oglu coptur, 3 sezon anlasma nedir, koskoca kulubun altina dinamit koymaktan baska bir ise yaramiyor.

Adem en fazla 3 4 mac, Yusuf en fazla 5 6 mac, Sener en fazla 10 mac oynar.

Bunlari oynaticagina Mugdat 5, Sinan 10 ve Yunus 8 oynasa daha mantikli.

babel 1+1 olmalıydı bence de , adem yerine muğdat'da kalmalıydı o da tamam da

yunus ve sinan da yanılıyorsun. yunus bu sene edebileceği maksimum değeri ediyor , seneye avrupadan alıcısı kalmaz. sinan zaten senede 1 maç iyi oynayıp 8 maç baş yolduruyor ve sürekli sorun çıkartıyor.

yusuf için de takımda şuan seri olabilen hiçbir adam yok , toplu topsuz süratli. o açıdan denenebilir , şener ise sağ bek yerli alabileceğin kimse yok başka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt