Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana mı sorcak hangi transferi yapacağını bu ülkenin en büyük teknik direktörü sana mı beğendirecek sen kimsin senin beynin benim beynimin zekatı bile değildir kafana vura vura biat ettirecek Fatih hocam
Bana soracak hangi transferi yapicagina, napacan?

Bana begendirecek transferleri, napacan?

Bizim ligimizden oyuncu alınmasına oldum olası karşı çıkarım. Anadolu kulüplerinin seviyesiyle büyük takımlar arasında ciddi fark olduğu herkesin malumu. Hatta birçok arkadaşımızın önüne kırmızı halılar sereceği Trezeguet'in geldiği takdirde büyük bir kazık daha olacağını söyleyebilirim. Defalarca kez izledim adamı. Bekini kovalamaz, rakipler onun kanadını otoban yaparlar. Bencildir, birçok hızlı atağı olgunlaşmadan öldürür.

Ancak;

Muric içinse farklı düşünüyorum. Gs, Başakşehir ve Bjk maçlarını canlı izledim. Başakşehir defansını paramparça etti diyebilirim. İleriye atılan her topu tuttu, arkadaşlarına servis yaptı ve sonunda mükemmel bir plaseyle işi bitirdi. Hadi diyelim ki Başakşehir'in stoperleri Mahmut ve Attamah fizik olarak onunla baş edebilecek stoperler değiller. Ancak bizimle oynadıkları maçı çoğumuz izlemiştir. Lyundama ve Marcao'yu Benfica'lı Seferovic dışında bu kadar zorlayan bir stoper görmedim. Marino'yu yatırıp attığı golü hepimiz hatırlıyoruzdur.

Yine Bjk maçında yaptığı ikiye bir ve sol ayağının içiyle yaptığı ustalık kokan gol vuruşu, Rize'nin 2-1 ken Bjk kalesini ablukaya aldığı dakikalarda yaptığı oyun katkısı da ortada. Gençlerbirliği'nde oynarken adı bizimle geçtiğinde 2. ligde dahi oynayacağını düşünmediğim Muric'in ismi nasıl bizimle geçer diye kızardım. Ama adam ciddi anlamda gelişti ve 94 doğumlu olduğu düşünüldüğünde gelişmeye devam da edebilir

Önde baskı, hava hakimiyeti, temiz gol vuruşları, boyuna göre fena sayılmayacak top hakimiyetiyle Muric şu anda bizim ligden çok da iyi olmayan Hollanda, Belçika, Portekiz gibi bir ligde şu işleri yapsa bonservisini çift hanelerden aşağı almamız mümkün olmaz. 3.5-4 milyon dolar bandında gayetle başarılı bir transfer olur, daha sonra ciddi paralar bile kazanabiliriz.

Hatta yanına çok dominant olmayan ancak ilk 11 için düşündüğümüz bir 1. sınıf santrafor alırsak zamanla formayı onun elinden alıp ilk 11'e yerleşeceğini düşünüyorum

Trez şu istatistikleri o liglerde yapsa 40M.

Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe bir takım satışlar ve 'satmış gibi yapma'lar ile 30-35 milyon Euro'luk bir transfer bütçesi yaratmayı planlıyor"

•Kolarov: Gelecek
•Fejsa: 2M€'ya biter
•Kruse: %90 bitti
Muriqi: Son tercih
•Skov: Yanal çok istiyor
•Yerry Mina: Gündemde

Kolarov: Fonseca takimda kalmisina istedi, ve raporuna iletti ayrica Roma mutlaka bonservis ister.
Fejsa: Dogru
Kruse: Dogru
Muriqi: Fenere gelmek istemiyor
Skov: Hayal etmeye devam et
Mina: Babasi, Evertonda kalacaz hic bir yere gitmeyecez dedi.

Bunlarda gazeteici olarak para kazaniyorlar lol

3-4 sene sonra 20 ye Premier League'de.En kötü aldıkları fiyata satarlar.Olay bu.Oyuncunun sadece adını duydum ama adamların stratejisi bunu gösteriyor.Oyuncuyada yıllık 1 milyon verseler Babel maliyeti işte sana

bonservisi yüksekmiş ama maaşı düşüktür muhtemelen. tutarsa geri dönüşü büyük olur gerçekten. van dijk'ı da böyle bulmuşlardı.

tabi bu herifler premier lig'in gözünün önünde olduğu için oraya pazarlamaları da kolay oluyor. zaten aslında aynı ülkedeler (birleşik krallık)

Evet zeki ve dorukhan ı alsaydık bırak düşmüş takımı 1. Ligten adam mi alıyoruz diye küfür ederdiniz. Şimdi parlayınca konuşmak kolay. Sen 1. Lig topcusunu 2 milyon vereceksin forumda suskun kalacak. Yıllardır forumdayım marcao ya bile saatlerce laf edildi forumda. O yüzden oturup sonuca bakacağız.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transferler şu oyuncu eleştirilecek diye yapılmıyor. Burada insanlar istediği oyuncuyu isteyip istememekte özgür. İnsanları bir oyuncuyu istemeyince o zaman oyuncu öner diye rahatsız etmek doğru değil. Sen bana dorukhan diyorsun ben de Marcao örneğini senin için veririm. Transfer tutmasaydı ilk söven sen olurdun oyuncuya. Tutunca senin dediğin gibi şekil değiştirme o zaman.

Ben de sonuca bakma niyetindeyim o yüzden transfer dönemi bitene kadar gelen tüm transferlere ılımlıyım. Şu geliyor diye ortalığı yangın yerine çevirmekte iyi değil, napalım el mecbur demekte yeterli değil.

Tudor kim ya spor salonu eğitmeni bu ülkenin medarı iftiharıyla bir tutuluyor Fatih Terim olmasa şampiyonlar ligine takım gitmiyordu Türkiyeden

ben hocalik yeteneklerini kiyaslamadim kimsenin. Zaten hocalarin transfer yapmasina karsiyim. Terim istedi diye bu gereksizleri gerwkliymis gibi lanse etmeniz rahatsiz edici.

Istanbul secim ve baskan belirsizligi yuzunden cöpler toplanmamasi korkusu ile herhalde Galatasaray cöpleri toplama karari aldi.

Yusuf Erdoğan new Aydın Yılmaz 2-3 Anadolu maçında iş yapar.
Şener iyi transfer Terim'le Bursa günlerine dönebilir.
Adem lig için fena oyuncu değil ama karakteri sakat o da Anadolu maçlarında iş yapar.
Babel klas topçu Avrupa,Lig demeden iş yapar ama dendiği gibi sözleşmesi 3 yılsa çok en fazla 2'dir umarım.

Bu transferleri eleştirenler Marcao içinde çöp demişti, Luyindama içinde çöp demişlerdi hatta geriye gidersek Ujfaalusi ye bie çöp diyen olmuştu. Transferde kafana yatmayan oyuncu olursa çöptür mantığı doğru mantık değil.

Tuttumuşsunuz 18 yaşında oyuncu alalım sonra satalım, burası porto değil ya da ticarethane değil. Burası bayern Münih tarzı br kulüp, başarısızlığa kimsenin tahammülü yok. hazır oyuncu alınır ve takım şampiyonluğa oynar.

45 yılını futbola vermiş başarı üstüne başarı kazanmış fatih terim bu işi bilmiyor siz biliyorsunuz öylemi.

Yusuf Yazıcı, Abdülkadir, Cengiz Ünder gibi oyuncuları almak gerektiğini Fatih hoca bilmiyor da siz biliyorsunuz öyle mi..

Hadi ordan, herkes haddini bilecek.

Yusuf Erdoğan new Aydın Yılmaz 2-3 Anadolu maçında iş yapar.
Şener iyi transfer Terim'le Bursa günlerine dönebilir.
Adem lig için fena oyuncu değil ama karakteri sakat o da Anadolu maçlarında iş yapar.
Babel klas topçu Avrupa,Lig demeden iş yapar ama dendiği gibi sözleşmesi 3 yılsa çok en fazla 2'dir umarım.
Evet sonunda zeka pırıltısı gösteten bir mesaj tebrikler

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bonservisi yüksekmiş ama maaşı düşüktür muhtemelen. tutarsa geri dönüşü büyük olur gerçekten. van dijk'ı da böyle bulmuşlardı.

tabi bu herifler premier lig'in gözünün önünde olduğu için oraya pazarlamaları da kolay oluyor. zaten aslında aynı ülkedeler (birleşik krallık)
Hocam şöyle örnek vereyim.Yıl 2016 Moussa Dembele free agent.Sen gittin adamı almadın Eren'i aldın aynı sezon.Adamlar ne yaptı?Dembele'yi 22 ye sattı.Sonra yerine 35 yaşında adam almadılar.10 MİLYONA Odsonne Edouard aldılar.İlk yıl kiraladılar baktılar adamda cevher var hemen kaptılar.Şu an Bundesliga klübünden gelen 17 milyonluk teklifi reddettdiler.Sürkülasyon devam ediyor.Satma ihtimallerine karşın Psg'den Timothy Weah ile dirsek temasındalar.Fm de değil gerçek hayatta yapıyorlar bunu.

Sakalin etkisi. Tipe gel.

D-JLCtmW4AE0nyb.jpg

99186-1536225630.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt