Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lyundamaya sizce de çok para verme dik mi? 9 milyon euro.. Görüşleriniz nedir? geri dönüşü olur mu bu paranın?

vedat saydığın istatistikleri saydığın liglerde yapabilir yani öyle mi?

Ben istatistikten bahsetmiyorum, oyun özelliklerinden bahsediyorum. Tam olarak nerede Vedat'ın kac gol ya da asist yaptigindan bahsettim ya da başka bir istatistik verdim? Oyuncu kalitesini istatistik üzerinden açıklayan sensin

Bu işler istatistikle olsa Djagne bizim ligin gelmiş geçmis en iyi golcüsü olur

Öyle yapanlar olabilir onlara lafım yok

Ama Mehmet,Can gibi bazılarının gözünü nefret bürümüş.Zaten öyle insanları aldığımız bir mağlubiyetten sonra bulabilirsin.Foruma uğramayan kesim bile Terim'e sallamak için online oluyor gerisini sen hayal et
bunlar yine iyi, baska bir gs forumunda uyeligim var yillardir adamlar kendilerini elit zannediyor ft dusmani kesilmisler protestocular olarak sari yelek avatari koymus 10 civari kisi. Asiri acinasi sampiyon oldugumuzda forumda ses seda yoktu resmen :asd:

Şunu şuraya bırakalım

88d121fd63bd492a58fe1e039badb7e8.jpg

Trabzon Dogan Erdogani transfer ediyor

ilk KAP aciklamasi geldi

Nedendir bilmem ama bu Adem Büyük'e karşı ayrı bir sempatim var gelmesi hoşuma gitti açıkçası 2. Engin Baytar'ımız olacağına şüphem yok

fernando satilirsa resmen fadzia

yeri doldurulmazsa daha da büyük fadzia ile karsi karsiya kaliriz

Sezonun %95'ini 13-18. sırada geçirmiş Fenerbahçe taraftarı bu kadar ağlamadı yahu. ahah :D

Galatasaray'ımızın FFP anlaşmasının bitiş tarihi 2021/2022 sezonun sonu. Sözleşmelerin 2 sene 2+1 ve 3 yıllık olmaları da aynı tarihe kadar hocanın ve yönetimin iyi kötü de olsa FFP çapımıza uygun olarak her bölgeyi deneyimli oyuncularla ve yedekli şekilde geçirmek istemesinden kaynaklı sanırım. Bundan sonraki transferlerde olacak sözleşmeler de tahmin ediyorum 2022 hedefli yapılacak.

2022'ye kadar parlayacak 2-3 tane yeteneklerine güvendiği genci zaten kadroya alabilir ve Ozan da olduğu gibi her yıl 1 adedini satabilirse artı kara da geçmiş oluruz. Eminin onların hesabı bile yapılıyordur. Ama 3 yıllık süreyi altyapıdan Mahmutla, Ahmetle falan tamamlayıp ıslak Porto olalım hayali görenler o hayalden uyansınlar artık.

Yıllardır 3 büyüklerin taraftarları her başarısızlıkta altyapıdakileri oynatmadık ondan demekten bıkmadı. Maçası yiyen çıksın bakalım İsmail Çipe kardeşimizle şampiyonlar ligindeki maçlara. Bırak CL'yi süper lig'de çıksın maça da hadi 2 hatalı gol yesin. Forumda ne denildi hatırlamıyorum da Gomis o penaltıyı atamasa bugün küfür yiyordu hala tüm forumca. Diagne Rize maçını almasına rağmen çöp muamelesi yiyor. Ne kamp gördü bu adam. Ne sistemi biliyordu. Belki kamp görse çok daha iyi olacak onu da bilmiyoruz. 30 gol atmış Gomis'i beğenmedik, Diagne'ye penaltı ile attı diyoruz. Yahu Hakan Şükür izledim ben. İyi ki izlememişsiniz. Adamı yarım sezonda gönderirdiniz. Hakan'ın 1 sezonda kaçırdıklarını Diagne Adem 5 sezonda kaçıramaz iddia ediyorum. :D

Koy hadi altyapıdan en yetenekli golcümüzü Rize maçına da çöp dediğin Diagne o müthiş yetenekli genç forvetimizin yanında elmas gibi parlıyor mu parlamıyor mu hep birlikte görelim. Bileğim kadar baldırı olan çocuklara güvenelim deniyor. Fatih Terim bilmiyor çünkü güvenmeyi. Emre Belözoğlu'nun forma giydiği ilk maçtaki baldırı o çok yetenekli yeni nesil oyuncularımıza göstersek rüyalarına girer. Bak Ozan'a, çocuk vücuduyla ben futbolcuyum diyordu zaten. Bakmış kendisine. Genetik müsait. Futbolu aklıyla oynuyor. Stresi de kaldırmayı başaracak kadar olgundu yaşına göre. Ona rağmen kaç tane hata yaptı çocuk.

CL, Türk takımlarının bu kısıtlamalar ve Avrupa ile aradaki ekonomik farkın giderek açılması nedeni ile artık sadece Gişe hasılatı yapılmak zorunda olunan yer/hedef konumunda. Galatasaray'da Türk olmayan takımları yenmek istiyor ama artık öncelik Türk olmayan o dev parayı kasasına alabilmek.

Şener iyi hamle. Seneye Linnes'i satabiliriz bütçe için. Babel iyi hamle Onyekuru olmazsa olmazımız değil artık. Adem alınabilecek bir risk, Muğdat'ın daha iyi olduğunu düşünenler gerçekten futbolla ilgilenmesin zamanlarına yazık. Yusuf da iyi hamle hocanın kampını yiyerek girecek sezona ve hepimizi şaşırtacağını düşünüyorum. Sözleşme uzunlukları da 2022 bitişe göre ayarlandığında yararlanmış ve arkadaşları sonraki takımları her kimse onlara bırakıyoruz. Bunu da bonservis verecek paramız olmadığı için maaşları yüksek tutararak yapmak zorundayız.
Fernando'yu bırakmak istememesi, Belhanda'yı bırakmak istememesi de aynı sebeplerden. Yedekleri zaten yok ve yerlerine aynı performanstaki oyuncuları alacak paramız da olmayacak. Ama şimdi oraya atıyorum Alper alınsa söveriz değil mi? Çünkü Trabzon gençleşti harika. Göreceğim seneye övdüğünüz Trabzon'u. 5 harika yetenekli gençle çıksın 5 maç üst üste Ünal Hoca'yı nereye doğru postalayacaklar.

6 ay ortalıkta olmayan mobbing yaptı ona denilen Feghouli'yi niye satmadı acaba mobbing'ci hocamız? Sağ kanada koyardık altyapıdan bir genç hem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt