Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne reisin satılmasına karşıyım. Ondan daha iyisini bulamayız.

21612456d779e7b1562708042eba04dc.jpg

Sezonun %95'ini 13-18. sırada geçirmiş Fenerbahçe taraftarı bu kadar ağlamadı yahu. ahah :D

Galatasaray'ımızın FFP anlaşmasının bitiş tarihi 2021/2022 sezonun sonu. Sözleşmelerin 2 sene 2+1 ve 3 yıllık olmaları da aynı tarihe kadar hocanın ve yönetimin iyi kötü de olsa FFP çapımıza uygun olarak her bölgeyi deneyimli oyuncularla ve yedekli şekilde geçirmek istemesinden kaynaklı sanırım. Bundan sonraki transferlerde olacak sözleşmeler de tahmin ediyorum 2022 hedefli yapılacak.

2022'ye kadar parlayacak 2-3 tane yeteneklerine güvendiği genci zaten kadroya alabilir ve Ozan da olduğu gibi her yıl 1 adedini satabilirse artı kara da geçmiş oluruz. Eminin onların hesabı bile yapılıyordur. Ama 3 yıllık süreyi altyapıdan Mahmutla, Ahmetle falan tamamlayıp ıslak Porto olalım hayali görenler o hayalden uyansınlar artık.

Yıllardır 3 büyüklerin taraftarları her başarısızlıkta altyapıdakileri oynatmadık ondan demekten bıkmadı. Maçası yiyen çıksın bakalım İsmail Çipe kardeşimizle şampiyonlar ligindeki maçlara. Bırak CL'yi süper lig'de çıksın maça da hadi 2 hatalı gol yesin. Forumda ne denildi hatırlamıyorum da Gomis o penaltıyı atamasa bugün küfür yiyordu hala tüm forumca. Diagne Rize maçını almasına rağmen çöp muamelesi yiyor. Ne kamp gördü bu adam. Ne sistemi biliyordu. Belki kamp görse çok daha iyi olacak onu da bilmiyoruz. 30 gol atmış Gomis'i beğenmedik, Diagne'ye penaltı ile attı diyoruz. Yahu Hakan Şükür izledim ben. İyi ki izlememişsiniz. Adamı yarım sezonda gönderirdiniz. Hakan'ın 1 sezonda kaçırdıklarını Diagne Adem 5 sezonda kaçıramaz iddia ediyorum. :D

Koy hadi altyapıdan en yetenekli golcümüzü Rize maçına da çöp dediğin Diagne o müthiş yetenekli genç forvetimizin yanında elmas gibi parlıyor mu parlamıyor mu hep birlikte görelim. Bileğim kadar baldırı olan çocuklara güvenelim deniyor. Fatih Terim bilmiyor çünkü güvenmeyi. Emre Belözoğlu'nun forma giydiği ilk maçtaki baldırı o çok yetenekli yeni nesil oyuncularımıza göstersek rüyalarına girer. Bak Ozan'a, çocuk vücuduyla ben futbolcuyum diyordu zaten. Bakmış kendisine. Genetik müsait. Futbolu aklıyla oynuyor. Stresi de kaldırmayı başaracak kadar olgundu yaşına göre. Ona rağmen kaç tane hata yaptı çocuk.

CL, Türk takımlarının bu kısıtlamalar ve Avrupa ile aradaki ekonomik farkın giderek açılması nedeni ile artık sadece Gişe hasılatı yapılmak zorunda olunan yer/hedef konumunda. Galatasaray'da Türk olmayan takımları yenmek istiyor ama artık öncelik Türk olmayan o dev parayı kasasına alabilmek.

Şener iyi hamle. Seneye Linnes'i satabiliriz bütçe için. Babel iyi hamle Onyekuru olmazsa olmazımız değil artık. Adem alınabilecek bir risk, Muğdat'ın daha iyi olduğunu düşünenler gerçekten futbolla ilgilenmesin zamanlarına yazık. Yusuf da iyi hamle hocanın kampını yiyerek girecek sezona ve hepimizi şaşırtacağını düşünüyorum. Sözleşme uzunlukları da 2022 bitişe göre ayarlandığında yararlanmış ve arkadaşları sonraki takımları her kimse onlara bırakıyoruz. Bunu da bonservis verecek paramız olmadığı için maaşları yüksek tutararak yapmak zorundayız.
Fernando'yu bırakmak istememesi, Belhanda'yı bırakmak istememesi de aynı sebeplerden. Yedekleri zaten yok ve yerlerine aynı performanstaki oyuncuları alacak paramız da olmayacak. Ama şimdi oraya atıyorum Alper alınsa söveriz değil mi? Çünkü Trabzon gençleşti harika. Göreceğim seneye övdüğünüz Trabzon'u. 5 harika yetenekli gençle çıksın 5 maç üst üste Ünal Hoca'yı nereye doğru postalayacaklar.

6 ay ortalıkta olmayan mobbing yaptı ona denilen Feghouli'yi niye satmadı acaba mobbing'ci hocamız? Sağ kanada koyardık altyapıdan bir genç hem.
Sadece su kadarina cevap vermek istiyorum. Su cümle sonrasi gerisini okumaya da gerek yok zaten. Amaci lokal ligde rakip olarak gördükleri takimi yenmek olan bir taraftar grubundan bahsediyoruz. Aglamadi sözü de dogru degil zaten, girin adamlarin forumuna bakin bakalim neler yaziyorlar.

adem'i alacagimiza deniz kadah'i alsaydik lan en azindan daha nitelikli forvet.

vedat 2013te arnavutluk genc takiminda maca cikmis. yani yeni kuraldan once baska milli takimi secmis. ama turk vatandasligina da kuraldan sonra gecmis? basvuruyu kural gecmeden evvel yapmis da olabilir. sonra 2016da kosovoya gecirmis milli takim hakkini ama kosovo zaten o yil fifa uyesi olmus yani yeni kuraldan once onlari secme sansi yok. seneye yerli olabilir denmesinin sebebi 2015te gecmis vatandasliga sanirim yani 5 yila gore biri ortaya atti bunu heralde.

bi de sunu demis 2016da

Milli takım teknik direktörü Fatih Terim ya da kurmaylarından seninle irtibata geçen oldu mu?
Erkan hocam vasıtasıyla Abdullah Ercan hocayla görüşmüştük. Abdullah hoca her konuda çok yardımcı oldu ama şu anda hala Türk statüsünde oynayamıyorum. Türk statüsünde oynamam için bir kere milli formayı giymem gerekiyor. Abdullah hoca ile görüşmüştüm yani, Fatih hoca ile bizzat görüşmedim.

kosovo icin maca cikmamisken henuz

Harbi olm ben de yangin tayfanadimdir ama niye agliyorsunuz anlamadim. Kimse yeterli olduklarini iddia etmiyor da sirf bu oyuncu ile geliyor diye Babel'i kotulemeniz komik illa Bjk istedi ama biz aldik goygoylari okuyup alinca mi mutlu olacaksiniz? Gayet kendini ispatlamis bir oyuncu iste. Sadece Adem cok gereksiz ve karaktersiz bir oyuncu oldugu icin elestirilebilir digerlerinin alternatifi olsa alt yapida onlar oynardi demek ki yok. Transfer sezonu bitmis gibi davranilmasi komik bizim icin hala elzem olan forvet ve orta saha transferleridir bu durumda da degisen bir sey yok. Yine vasat veya kotu isimler tercih edilirse o zaman tamam.

Sadece su kadarina cevap vermek istiyorum. Su cümle sonrasi gerisini okumaya da gerek yok zaten. Amaci lokal ligde rakip olarak gördükleri takimi yenmek olan bir taraftar grubundan bahsediyoruz. Aglamadi sözü de dogru degil zaten, girin adamlarin forumuna bakin bakalim neler yaziyorlar.

Ben de şuradan sonrasını okumadım. Zamanım olursa bakacağım. Sonraki cümleyi de okudum. Loading. :D

Adem Büyük
Şener Özbayraklı
Yusuf Erdoğan
Jimmy Durmaz
Mehmet Topal
Alper Potuk
Yusuf Erdoğan
Babel
Vedat Muriqi

İmza showa hazır mıyız?

Yusufa simdiden aciyorum. Bu adamin 0 kredisi olacak ve 1-2 kere oyuna girdikten sonra kötü performans gösterirse, taraftar bu adami aglatir korkusu var bende.

Ben de şuradan sonrasını okumadım. Zamanım olursa bakacağım. Sonraki cümleyi de okudum. Loading. :D
Amacim herhangi bir saygisizlik yapmak degildi. O kadar emek edip bir yazi yazmissin, belki de yazinin gerisi de cok güzeldir ama basta yaptigin yakistirmayi dogru bulmuyorum, ki aglamiyorlar ifadesi bizim taraftarimiz icin hos degil hem de o bahsettigin taraftar icin dogru degil. Adamlar daha senesi dolmadan bel bagladiklari Baskana yüklenmeye basladilar.

Adem büyük karakter açısından takımdan soğutacak bir transfer olduğundan istemiyorum

teknik açıdan bakacak olursak necati effect yapar tabi benim izlemeyeceğim maçlarda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onur kivrak hem iyi kaleci hem de karakteri kisiliktir, ts'de kaptanlik da yapti, bize yakisir

Ben istatistikten bahsetmiyorum, oyun özelliklerinden bahsediyorum. Tam olarak nerede Vedat'ın kac gol ya da asist yaptigindan bahsettim ya da başka bir istatistik verdim? Oyuncu kalitesini istatistik üzerinden açıklayan sensin

Muric şu anda bizim ligden çok da iyi olmayan Hollanda, Belçika, Portekiz gibi bir ligde şu işleri yapsa bonservisini çift hanelerden aşağı almamız mümkün olmaz

Bu işler istatistikle olsa Djagne bizim ligin gelmiş geçmis en iyi golcüsü olur

İstatistik olarak bakma o zaman, Muriç saydığın liglerde bu istatistikleri yapabilir yani sana göre

eskiden bizde hic yoksa 2-3 tane eli ayagi düzgün kaliteli yerli oyuncu olurdu.

su isimlere bakildiginda ademler yusuflar falan cok normal gelmesi lazim..

ismail cipe (tam bir cöp kaleci)
semih kaya (kiralamak gibi bir hata yapmayiz umarim, gitti gözüyle bakiyorum)
ahmet calik (muhtemelen gider bu kazma)
emre tasdemir (bizden oyuncu olsun diye milli takima aliniyor ama 3 mac oynasa 8 mac sakattir)
ömer bayram (muhtemelen takasa bir yere gider)
selcuk inan (bitik)
emre akbaba (sakat)
yunus akgün (oynatilmadi, gelismedi)
sinan gümüs (gitti)
eren derdiyok (gitti)
mugdat celik (gitti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt