Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse iyi şeylerden konuşalım UEFA milana men vermiş sıra fenerde.Dinimiz amin.
Milan istemiş bu karari, transfer yapmama cezasi yemek istememis biz de gitmeyelim demis uefa tamam demis. Yapilanma icindeler transfer yasagini göze alamamis avrupaya gitmeyiz demisler

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

en rezil transferimiz

49786

Milan istemiş bu karari, transfer yapmama cezasi yemek istememis biz de gitmeyelim demis uefa tamam demis. Yapilanma icindeler transfer yasagini göze alamamis avrupaya gitmeyiz demisler

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Onu bunu bilmem ben en az 3 sene alirlar diyorum

herkes bize sallarken ademin cikip avcinin hipokritligini yuzune carpmasi ve bunu dashaklica yapmasi o kadarda karaktersiz olmadigini gozler onune seren bir vaziyet degil midir
Karaktersiz diyen olmadı galiba zaten. Karakter sorunu var ssdece.

bjk li ve takımını satan birisi.

İlerlemiş Yaşı ve yetenekleri yıllarca medyadan şişirilmiş konusuna değinmiyorum bile.

Amacim herhangi bir saygisizlik yapmak degildi. O kadar emek edip bir yazi yazmissin, belki de yazinin gerisi de cok güzeldir ama basta yaptigin yakistirmayi dogru bulmuyorum, ki aglamiyorlar ifadesi bizim taraftarimiz icin hos degil hem de o bahsettigin taraftar icin dogru degil. Adamlar daha senesi dolmadan bel bagladiklari Baskana yüklenmeye basladilar.

Fenerbahçe taraftarını savunmayacağım burada. Ligdeki durumlarına rağmen stad ortalamaları görmek isteyenler için istatistik olarak orada duruyor. Mecazi olarak doğru bir tanım yaptım. Galatasaray'a ego tatmini için vurmakla ilgili benim de hassasiyetlerim mevcut takdir edersiniz. :)

Zor transfer olduğunu biliyorum ben sadece bizim forma altında görmek istiyorum.

Olur olmaz orası belli olmaz. Hoca Bruma'ya o dönem 10 milyon verin diyecek kadar cesaretli adam.

Belli olmaz bakarsın gemileri yakar Olsen'in yeteneğine inanırsa alabilir hoca.
Ozaman sat al yoktu. Simdi daha oyuncu satamadik bonservisli oyuncu alacagimiz belli degil. Para olsa deger o rakamlara

Fenerbahçe taraftarını savunmayacağım burada. Ligdeki durumlarına rağmen stad ortalamaları görmek isteyenler için istatistik olarak orada duruyor. Mecazi olarak doğru bir tanım yaptım. Galatasaray'a ego tatmini için vurmakla ilgili benim de hassasiyetlerim mevcut takdir edersiniz. :)
Bu savunmak degil sadece dogru olmayan bir bilgiye dikkat cektim. Bunu tespit etmekte zor degil, herkesin girip görebilecegi bir forumlari mevcut. Hissiyatlariniz oldugunu anlayabiliyorum ama buradan yola cikarak bu transferlerden hosnut olmayanlara böyle bir yakistirma yapmak hic hos degil. Bu durumda aynisini ben de size karsi yapma hakkini görür, böyle transferleri savunan biri söyle böyledir diye hos olmayan yakistirmalar, karsilastirmalar yapabilirim ama bu dogru olmaz. Sizin fikriniz baskadir, bu yüzden Galatasaray düsmani, ezeli rakip taraftari kadar bilmem ne yapmadi gibi yakistirmalar yapmam ne dogru olur ne de buna hakkim var.

Savunma zaten çünkü savunulacak tarafı yok.

Fener için değil Ali Koç'un vizyon plakası ile kandırılmış bir başka toplumsal birikim oluştu orada.

İyi kötü günde fenerin yanında olayı olsaydı azizin son yıllarında niye orası dolmadı?

Ali Koça inançlarını kaybettikleri saniye itibaren sinek avlar o geçe konduları yine.

Kulübüne örnek taraftarlık destek anlayışı bu değil ve olmamalı açıkçası.

Ha bu bizde de mevcut, her takımda mevcut Türkiye'de

Yerli konusunda eleştirilerin bir sebebide adamlar yaşını almış oyuncular hiçbirini satıp para kazanamayiz aksine göndermek için tazminat veririz 1 2 tane genç olmalıydı

Bu savunmak degil sadece dogru olmayan bir bilgiye dikkat cektim. Bunu tespit etmekte zor degil, herkesin girip görebilecegi bir forumlari mevcut. Hissiyatlariniz oldugunu anlayabiliyorum ama buradan yola cikarak bu transferlerden hosnut olmayanlara böyle bir yakistirma yapmak hic hos degil. Bu durumda aynisini ben de size karsi yapma hakkini görür, böyle transferleri savunan biri söyle böyledir diye hos olmayan yakistirmalar, karsilastirmalar yapabilirim ama bu dogru olmaz. Sizin fikriniz baskadir, bu yüzden Galatasaray düsmani, ezeli rakip taraftari kadar bilmem ne yapmadi gibi yakistirmalar yapmam ne dogru olur ne de buna hakkim var.

Kenan bey :) Sneijder'in Fener ağlama şarkısını paylaşan forumdaş arkadaşlara da aynı uyarıyı yaptığınızı gösteren 1 adet içerik gönderirseniz konuyu okumadan bağlamından kopardığınız kelimenin silinmesini rica edeceğim mod arkadaşlardan. Kelimeyi forum tarihinde ilk ben kullanmışım gibi devam etmeniz garip geliyor kusura bakmayın. Uzatmak da istemiyorum ama anlatmaya çabaladığım özetle ahvaldi. Bu ahvalde de bu kadar eleştirmenizin, takımın, hocanın üzerine gitmenizin anlamı yok demeye çabaladım. Ağlama kelimesini mendilleri saklayın anlamında kullanmadım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt