Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunma zaten çünkü savunulacak tarafı yok.

Fener için değil Ali Koç'un vizyon plakası ile kandırılmış bir başka toplumsal birikim oluştu orada.

İyi kötü günde fenerin yanında olayı olsaydı azizin son yıllarında niye orası dolmadı?

Ali Koça inançlarını kaybettikleri saniye itibaren sinek avlar o geçe konduları yine.

Kulübüne örnek taraftarlık destek anlayışı bu değil ve olmamalı açıkçası.

Ha bu bizde de mevcut, her takımda mevcut Türkiye'de

Niye gerildiniz arkadaşlar. Konuyu cımbızlayarak ne yapmak nereye varmak istemektesiniz. Sakin yahu. :D

Bu futbolcuları aldıran fatih hoca kimse gelen oyunculara bahane bulmasın ki bence çoğu kişinin aksine o kadar da olumsuz değilim çünkü hepsi bedelsiz geliyor en fazla alacakları maaşı zarar hanemize yazarız ve hepsi dönem dönem adından bahsettirmiş oyuncular.

Ffp kısıtlaması yaşıyoruz ve deniz türüç için 10 milyon euro konuşulan bir ortam da hazır yerli sayımız da azalmışken bu oyunculara burun kıvırmak mantıklı gelmiyor.Başarılı olmalarını temenni etmemiz gerekir artık

Niye gerildiniz arkadaşlar. Konuyu cımbızlayarak ne yapmak nereye varmak istemektesiniz. Sakin yahu. :D
Sakinim ben yahu. Cımbız ile alakası yok ayrıca. Olan durumu yazdım sadece.

Ne sinirlenen eğim böyle saçma konunu ilgili yahu?

Sana öyle gelmiş ise yanılmışsın baya. Belki de yazış tarzım bundan sorumlu bilemiyorum artık :)

Fatih hoca iyi kadro yapıyor, geçen sezonki yedek kulübe rezaleti yaşanmayacak.. 14 oyuncuyla oynadık sezonu

Hala şu isimlerin transferini savunabiliyorsunuz yani..
Sizin için sadece futbolcu olması önemli. Geçen sene 14 bu sene 20 olur.
Yahu Galatasaray alehine bir durum söz konusu hala her haltı savunuyorsunuz.

Borcun degil toplam gelirin %15'ini transfere ayırabiliyoruz. Diğer türlü en fazla borcu olan en fazla transfer bütçesine sahip olur ki çok saçma olur.

Gelir üzerinden transfer bütçesi hesaplarsak;

Mustafa Cengiz TRT çıktığı zaman 1 milyar TL sınırına yaklaşan ilk kulüp biziz demişti. 2018-2019 toplam geliri 900 milyon TL desek. (Başkanı referans alırsak) Bu rakamı güncel kurdan Euro'ya çevirirsek (euro/TL : 6.56) 136 milyon Euro yapar.

136 milyon euro'nun %15'i 20.4 milyon Euro yapar.

Yani transfer bütçemiz 20.4 milyon Euro olur.

Lakin şampiyon olamadığımız sene bütçe baya bir düşer

Kenan bey :) Sneijder'in Fener ağlama şarkısını paylaşan forumdaş arkadaşlara da aynı uyarıyı yaptığınızı gösteren 1 adet içerik gönderirseniz konuyu okumadan bağlamından kopardığınız kelimenin silinmesini rica edeceğim mod arkadaşlardan. Kelimeyi forum tarihinde ilk ben kullanmışım gibi devam etmeniz garip geliyor kusura bakmayın. Uzatmak da istemiyorum ama anlatmaya çabaladığım özetle ahvaldi. Bu ahvalde de bu kadar eleştirmenizin, takımın, hocanın üzerine gitmenizin anlamı yok demeye çabaladım. Ağlama kelimesini mendilleri saklayın anlamında kullanmadım. :)
Birisi kazanılan bir başarı sonrası rakibe yapılan gönderme, diğeri rakip takım taraftarı üzerinden yapılan ve hoş olmayan bir karşılaştırma. Elma ile Armut olayı yani. Ayrıca yapılan karşılaştırma ve Fenerli taraftarlar bile sizin kadar ağlamıyor sözü dediğim gibi hoş olmamasının yanında doğru da değil. Lütfen girin forumlarına ve bakın, forumun her köşesi mecazi anlamda söylüyorum göz yaşları ile dolu çünkü adamların çok umutlu oldukları başkan ve hoca patlamak üzere.

Eleştiriyi düşmanlık, ağlama sızlanma ve benzeri şeyler olarak gören nadir ülkelerden biriyiz ne yazık ki. Üstelik bunu aynı takımın taraftarı karşılıklı gruplașarak bir birine yapıyor. Şurada Adem gibi, Yusuf gibi transferlerin beğenilmemesi bile rahatsız ediyor, oysa bu transferleri istemeyenlerin amacı ağlamak falan da değil, Galatasarayı daha iyilerine layık gördüklerini dile getirmek.

trabzon cat cat kap bildimleri yaparken bu enayiler daha neyi bekliyor?

sanki banega'yla birlikte bildirince daha az tepki gelecek ademlere falan.

kendilerine güldürüyorlar sadece.

iki santrafor alacak, babeli de rahatlıkla santrafor olarak yeri geldiğinde kullanabilecek bir takımın adem transferi

aman işte akçeli işler

Adem'in istenmeme sebebi yaşı mı? oyunculuğu mu? karakteri mi?

Karakterse melo, burak,hagi gibi isimler niye bizim çok sevdiğimiz isimlerdi?
Yaşıysa katılabilirim yaşlı bir oyuncu.
Yeteneğiyse yerli bonservissiz bir oyuncu için yeterli bir oyuncu bu kadar yaygara sebebi nedir merak ettim.

Melo Adem'in yanında Mülayim Fen Lisesi çocuğu kalır o kadar yani

Yağlı suratın 13,5 milyon euro alacağı vardı takıma dava açmıştı icra takibi falan başlatmıştı noldu son durum bilgisi olan var mı?

Yağlı suratın 13,5 milyon euro alacağı vardı takıma dava açmıştı icra takibi falan başlatmıştı noldu son durum bilgisi olan var mı?
49788

Diagne konusunda 2 ihtimal var kalması veya gitmesi
Bu iki ihtimalde biz takımımızın sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum
Gittiğini varsayalım bonservis geliri olacak ve takımımız maddi açıdan rahatlayacak
kaldığını varsayalım Bartalli, sezon başında diagne ile özel çalışıp oyuncuyu fit hale getirebilirim demiş hatta satmayın demişti geçmişte
kaldığında olumsuz tek bir yön çıkıyor o da onun yerine başkasını satacağız o da büyük ihtimal ya belhanda ya da marcao

Yangin tayfa offline heralde

Neyse biraz da Biz yazalim,babel katki saglar besiktasin sampiyonlar liginde basarili olmasinda talisca ile birlikte katkisi buyuk tu

Sener transferi ise bazi lig maclarinda isimize yarayabilir,yedek kulubesinde ekstra yabanci hakkimiz olur hamle sansimiz olur en azindan

Adem buyuk’u karakter olarak hic sevmem,yanlis transfer oldugunu dusunuyorum

Yusuf erdogan ise kapali kutu,iyi maclar cikardigi oldu özelikle bjk ya karsi ama kötü oynadigi Mac sayisi da bir hayli fazla

Hayirli olsun diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt