Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
yani men disinda daha agir cezalar demek istedimMen degilde transfer yasagi gelse daha hoş olur. Ne dersin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani men disinda daha agir cezalar demek istedimMen degilde transfer yasagi gelse daha hoş olur. Ne dersin?
babel, chicarito ve bu gelirse resmen alay konusu oluruz, bu sac tipleri de yahu, menapoza girmis 3 tane 30+ topcuBanegayı bende çok istiyorum parçalı formada görmeyi ama bu nedir Allah aşkına ?
Ekli dosyayı görüntüle 49789
babel, chicarito ve bu gelirse resmen alay konusu oluruz, bu sac tipleri de yahu, menapoza girmis 3 tane 30+ topcu
biz psikolojik tedavi merkezi miyiz?
emre mor kumarı neden oynanmıyor acaba kafasını futbola verirse düzelebilir hoca halleder
Renkli bir takım oluruz öyle düşünme. Türkler medenileşmiş barbar değil derler belki.
siz kolpa falan diyorsunuz ama aspor'un verdigi bütün isimler tuttu beyler, cidden tirstim
bknz. babel, sener, yusuf erdogan, adem büyük, muriqi, simdi de m. topal ve okaka diyorlar![]()
futbol takımında renkli saçlı adam olmayınca kendini barbar mı hissediyorsun
yok yav, bunlarin üzerinden gittiler hep, baya takip ettim son haftalarda, haksizlik etmeyelimsabaha kadar 1000 isim yazayım olabilitesi yüksek , illaki bende tuttururum.
onur kivrak gelir umarim yedek kaleci olarak. benim icin yilin transferi olur.