Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banega için fernando'yu takaslamak büyük salaklık. hele donk-banega diye düşünülüyorsa eyvah ki eyvah.

Aboubakar için riske girmez porto değeri iyice düşebilir diye elden çıkarırlar, risk gibi gözükse de bizde toparlar

garry rodrigues fb haberleri var ama hiç sanmıyorum kendisinin gideceğini Galatasaraya minnet borcu var ve kulübü daha 6 ay önce 9 m euro verdi neden yollasın

Ciddi mi? Ciddiyse klubu verselermis.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet TV de söylendi..yıllık 5 milyon Euro kemiksiz ediyo.arti primler..ama tabi su da var ki 1 yıl sonra satarlarsa en az 7 8 milyon euro cebe transfer girdisi olur adamın sana kazandırdığı puanlar da kar olur..
Kaleci Altay ve bu Kruse yi çok istemiştim fener çalım atalım diye olmadı .benci iki transferi de iyi kağıt üstünde..İnşallah Van persi slimani harun mert gibi olur transferleri:)

Fernando - Banega takası söz konusuysa, Diagne'nin satışından sonra sağlam bir scout işi yapılabilir Fernando'nun bölgesine. Banega ve Belhanda'nın arkasına "6.5 numara" olarak tabir edebileceğimiz bir isim iyi gider.

Atletico Madrid brezilya'li sol bek Renan Lodi'yi transfer etti, Telles'i alan yok...

max kruseyi 2.5 a almıs fener diyolar büyük ihtimal yalan 4 ten assagı almıs olucagını sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt