Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.926
- 29.268
- 2.993
banega için fernando'yu takaslamak büyük salaklık. hele donk-banega diye düşünülüyorsa eyvah ki eyvah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah o Alan transferi, ha geldi ha gelecek diye harap olmuştukAhaber tutturamaz boyle seyleri. En guzel ornek alan
aboubakar tam bir kazma

Evet TV de söylendi..yıllık 5 milyon Euro kemiksiz ediyo.arti primler..ama tabi su da var ki 1 yıl sonra satarlarsa en az 7 8 milyon euro cebe transfer girdisi olur adamın sana kazandırdığı puanlar da kar olur..
garry rodrigues fb haberleri var ama hiç sanmıyorum kendisinin gideceğini Galatasaraya minnet borcu var ve kulübü daha 6 ay önce 9 m euro verdi neden yollasın
sacma sapan yorumlar yapiyor ama komik ve cok heyecanli konusuyor, iyi bir show manBu okan koç futbol manyağı diyebiliriz
Içinde kalanları o aşk'ı resmen tv'ye yansıtıyor
Şizoluğunu beğendim
alan ve pato son anda yattıAhaber tutturamaz boyle seyleri. En guzel ornek alan
Burada Garry’nin gittiği takımın taraftarı bir arap var.Fena kazık attınız berbat oynuyor demişti.garry rodrigues fb haberleri var ama hiç sanmıyorum kendisinin gideceğini Galatasaraya minnet borcu var ve kulübü daha 6 ay önce 9 m euro verdi neden yollasın