Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol izleyelim renktaşım
futbol izleyecek vaktim olmuyor pek renktas
o yuzden burda adını bile duymadıgım bir suru topcuya methiyeler duzulurken ses etmiyorum
ama aboubakar bildigimiz oyuncu yav
ona da gonul rahatlıgıyla kazma diyemeyeceksek kime diyelim

Bjk de iken seyrettin mi abubakar ı? Iq su yerlerde bir kardeşimiz kendisi. 2 özel hareket yapıyor diye göklere çıkarmanın bu sakat hâline de 7-8 milyon gömmemin alemi yok kardeş.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İzledim bütün sezon arada basit goller kaçırıyordu ama tekniği gayet iyiydi adamın,bjkliler gittikten sonra ağladılar arkasından geri istiyolar hala.Sakatlanmasa zaten en az 25 milyon adam bu arada

futbol izleyecek vaktim olmuyor pek renktas
o yuzden burda adını bile duymadıgım bir suru topcuya methiyeler duzulurken ses etmiyorum
ama aboubakar bildigimiz oyuncu yav
ona da gonul rahatlıgıyla kazma diyemeyeceksek kime diyelim

kazma demeyelim yılanoğlu diyelim

Kime satacaklar? Alacak adam şimdi alırdı. Araplara filan desen almanlar arabistana filan gitmez.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kruse yi isteyen çok kulüp vardı daha yakın zamana kadar..Mutlaka alaci çıkar hem de Avrupa'dan neden almadılar dersen 3 yıl için kimse bu maaş yükünun altına girmez .Bonservisi olmadigi icin maaş kriteri olmayan battı balık vakası UEFA ceza kesinleşen fenere yamadı kendini..1 2 sene sonra yine Avrupa'ya makul ücretlere döner..Tabi slimani ve persei gibi olmazsa

fas fildişi maçını izledim. belhandayı araplara 15 milyonun altına satan haindir

Asporda zeki uzundurukan Vedat Galatasarayda diyor ısrarla başka takıma gitmem diyormuş.. Asıl bombaya gelirsek 3.5 milyon peşin 2.5 bonus mu taksit mi ne 6ya alacakmışız.. Çok sağlam küfrederim.. 2.5+7.5 opsiyonla aboubakarı almak varken 2.cagne kazığını zorluyoruz..
Vedatın ederi 2.5 milyon euro dur 1 krş fazla etmez

Iste emre akbaba da yaptigini yapiyor ali koc denen herif.

Biz de max kruseye salca olmaliydik. Hep diyorum kisasa kisas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt