Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çok ilginç. rodop 3 kap bildirilecek diyor. içeride sağlam bağlantıları var demek

babel alinmayip onyekuru+garry 1er yil kiralansaydi üste epey bir para kalirdi maas bütcesi olarak. dogru bir transfer olmadigini düsünüyorum. bir sürü daha makul alternatif varken babel ezbere transfer oldu.

1990 sonrası Galatasaray ümit milli a milli bir çok yetenekli oyuncuyu kadrosuna katmıştı Fatih hocanın da katkısı büyüktü o kadro olgunlaştı 1996-2000 arasını domine etti Avrupa kupaları aldı 2002 dünya kupasında 3.oldu şimdi de öyle bir şey düşünülüyor ancak büyük yetenekler şuan büyük paralar bu yüzden daha alt seviyeye tamah etmek zorundayız yerli sınırından dolayı

aytac kara gibi bir kazmayi sirf penalti atabiliyor diye transfer edersek rezillik olur.

eskisehir'den mehmet özcan'i parayi basip almamiz lazim. ileride fark yaratma ihtimali olmayan oyunculari yeterince aldik.

Taylan her türlü topaldan da aytaçtan da iyi transfer olur ama adamlar 2 m euro istiyor. Çok saçma paralar bunlar yani

babel alinmayip onyekuru+garry 1er yil kiralansaydi üste epey bir para kalirdi maas bütcesi olarak. dogru bir transfer olmadigini düsünüyorum. bir sürü daha makul alternatif varken babel ezbere transfer oldu.

10 kere de Babel 100 kere de Babel bu ikisiyle 2 senede de deplasmanlarda acı çektik uzaktan şutları 0 oyun zekaları cok yüksek değil kafayı eğip düz koşarlar Babel bunlara oranla kafasını yukarda tutup hem kaleye füze atar hem de asist yapar deplasman oyunu için bile Babel tercih edilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

imkansiz vedatla cle gidilmez
Aboubakarla da gidecegini sanmiyorum. Ha gecen sezonki kura gelirse gidebilir ama öyle bi gruba dusecegimizi hic sanmiyorum. En az 1 baba takim (tahminim 2 baba takim) gelir. Avuclar geliriz. Ama maksat şl geliri almak ve uefadan devam etmek olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt