Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.837
- 73.352
- 5.188
Çok büyük transfer olacak çoook. Deogba ve sneijderden sonra heyecanlandıran tek transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenal istiyor diyorlardıeray cömert'i premier ligden istiyorlar. bir kac aydir onun adini burada yazdim zaten. mert müldür'e cökmemiz lazim. henüz piyasa yapamadi.
ibrahim akdag taylandan iyiTaylan her türlü topaldan da aytaçtan da iyi transfer olur ama adamlar 2 m euro istiyor. Çok saçma paralar bunlar yani
bizim de satilacak oyuncularin pesinde kosmamiz lazim..Bu sene şampiyonluk çok önemli. Şampiyon olduğumuz anda fenerin fişini çekeriz bir 5 yil daha ortalarda gözükmezler. Ilgilendikleri adamlar sadece 1 sezonluk geri dönüşü olmayan adamlar. Satış vs de yapamazlar şampiyon olamazlarsa hepten gumlerler.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben bi ara niyetlendim ama denk getiremedimForumda hâlâ tartışma çıkmaması üzücü.Her akşam alışmıştık,insan arıyor.
Banega bitmiş sergi...duyum gelirse ugrarız iyi geceler
Bugünkü stoper çocuk gibi iki hamle daha gelse tadından yenmez.bizim de satilacak oyuncularin pesinde kosmamiz lazim..