Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kruse-Ze Luis-Ben Arfa 3lüsü aynı anda olmaz. Hatta 2li bile olmazlar. Dünyanın en saçma planlaması olur
Her sene aynı tarz adamları alıp duruyolar. Orta saha diye ölüyorlar. İmkanları olsa olabilecek şey yani fenerden bu tarz mallıkları beklerim. Planlama flan yok bunlarda

Garry kiralık geliyomuş biz niye almıyoruz, gelsin Babel’in yedeği olsun.

Bu muriç neden bu kadar istenmiyor. Bence as forvet iyi olduğu sürece uygun fiyata ve yıllığa muriç çok güzel olur. Açıkçası cüssesine göre bilekleri çok iyi. Bizim maçta defansın kac kere içinden geçti golüde attı sonunda ayağından alamadılar topu. Yani bir aboubakar muriç tandemine hayır demem. Olmazsa Mitroglu gitmese bile kafi. Bence önemli olan banega dan sonra oraya dinamik akılda soru bırakmayacak bir ismin alınması. Zira aboubakar muriç yanına babel de yedekler orayı sıkıntı Çıkmaz hiç. Şu saatten sonra aboubakar muriç banega seri onyekuru gelse ondan sonra rakip kimi alıyorsa alsın derim

Her sene aynı tarz adamları alıp duruyolar. Orta saha diye ölüyorlar. İmkanları olsa olabilecek şey yani fenerden bu tarz mallıkları beklerim. Planlama flan yok bunlarda

Planlama en bastan yanlis yapildi, koc rasyonel kararlari taraftar gozuyle bakiyor ve kendi cizemiyor. Aziz o konuda babaydi, oyuncu ve teknik adamin gozun yasina bakmaz silip atardi.

Bunlar aykut kocamanla devam edip, o seneki kadroyu 2-3 kiralik 1-2 oyuncu alip, aykut bi sekilde ilk 3e sokardi kadroyu, hatta belki sampiyon bile olabilerdi.

Fenerin kadrosu okadar kaotik ve duzensiz ki en az 9 net kaliteli adam gerek.

dönüp dolasip aboubakar, babel, muriqi gibi süper ligden veya daha önce süper ligde oynamis isimlere yönelip duruyoruz ne hikmetse. aboubakari vereceklerini hic zannetmiyorum bu arada.

semih ve ahmetten daha kötü türk stoperi nasil alabilirler diye düsünüyorum. cevap bulamiyorum.

bu ulas ikisinden de iyidir herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt