Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arapların yalnız ne sönmüştür bize be.

9 milyon ödediler sonuçta. Herifler Speedy Gonzales aldık sevinirken tarık camdal vari çıkması trajikomik bir durum.

Neyse....hep bizmi dolandırıcağız demi.
Aynen oyle,yapacak birsey yok bence de Garry bizden gittigi sene oncesinde zirvesini yapmisti,zaten gecen yil düşüşe geçmişti

Yerli seyahatimizda tecrübeli yerli stoper de alalım. Uğur Demirok mesela. Veya Egemen.

böyle böyle herkeste bir kulp bulup yusuf'a ve adem'e kalıyorsun işte. geçen sene de dorukhanı izlemeden sallamışlardı.
tanimiyorum kendisini lakin yaptigi uygun degil bence üstelik yusuf erdogan'in formali fotosu bu kadar tepki ve elestiri almisken.

dorukhan konusunu takip etmedim.

Ya bize şampiyonlar liginde oynatıp parlatacak adam lazım hala +30 lar ile ilgileniyoruz. Luyindama Marcao gibi 2-3 adam daha almalıyız en az. Babel iyi bir alternatif sadece bence alabiliyorsak Onyekuru ve benzeri oyuncuları bonservisiyle almalıyız. Nagatomo Mariano Fernando 3 lüsünden de kimi göndersek kar seneye para kazanamayacağız bu 3 lüden. Umarım bunları FT de görüyordur.

Yerli seyahatimizda tecrübeli yerli stoper de alalım. Uğur Demirok mesela. Veya Egemen.
Ciddi değilsin umarım .... ciddi ise bu önerin....
oldu%20o%20zaman%20biz%20kalkalim.gif

egemenin dizler bitik , uğur da olacak iş değil çok ortalama bir adam bence çok ekstrası kalmadı , altyapından cıkacak herhangi bir adam da onun kadar oynar. yumlu falan daha iyi demiroktan tabi ikisini de istemem o ayrı

egemenin dizler bitik , uğur da olacak iş değil çok ortalama bir adam bence çok ekstrası kalmadı , altyapından cıkacak herhangi bir adam da onun kadar oynar. yumlu falan daha iyi demiroktan tabi ikisini de istemem o ayrı

Yedekte hazır tecrübeli stoper lazım tecrübesiz a2 oyuncusu değil

Öyle oyuncuları yedek kulübesinde çürütmeyelim

Yedekte stoper lazım hitlerdash

Ahmet fln mi oyuna girsin
İyide Bula bula bunları mi buldun Şükrü....

Nefret kotam Adem ile doldurdum daha yeni yahu :(

Egemen hadi yaşını bir yana koyarsak neyse de uğur bu kapıdan giremez , girmemeli yahu.

Adamın bizimle vukuatları az değil

İyide Bula bula bunları mi buldun Şükrü....

Nefret kotam Adem ile doldurdum daha yeni yahu :(

Egemen hadi yaşını bir yana koyarsak neyse de uğur bu kapıdan giremez , girmemeli yahu.

Adamın bizimle vukuatları az değil

Galatasaray pragmatist bir kulüp. :)

Ha örnek verdim. Yerli tecrübeli stoper profiline uyuyan rotasyonda oynayacak kadar iyi olan bir stoper lazım bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt