Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Emrecan Balcı'nın Ulaş Zengin paylaşımı.
al bir keko daha, ulan daha kulüp aciklamamis bu hirbolar gece kulübüne gidip kutlama yapiyorlar
anlasmayi direk feshederdim ben olsam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrecan Balcı'nın Ulaş Zengin paylaşımı.
Alsınlar11 maça çıkıp 1 gol, 0 asist.
İlk maçında kenarda ısınırken kırmızı kart.

Arapların yalnız ne sönmüştür bize be.Alsınlar![]()
al bir keko daha, ulan daha kulüp aciklamamis bu hirbolar gece kulübüne gidip kutlama yapiyorlar
anlasmayi direk feshederdim ben olsam
Aynen oyle,yapacak birsey yok bence de Garry bizden gittigi sene oncesinde zirvesini yapmisti,zaten gecen yil düşüşe geçmiştiArapların yalnız ne sönmüştür bize be.
9 milyon ödediler sonuçta. Herifler Speedy Gonzales aldık sevinirken tarık camdal vari çıkması trajikomik bir durum.
Neyse....hep bizmi dolandırıcağız demi.
tanimiyorum kendisini lakin yaptigi uygun degil bence üstelik yusuf erdogan'in formali fotosu bu kadar tepki ve elestiri almisken.böyle böyle herkeste bir kulp bulup yusuf'a ve adem'e kalıyorsun işte. geçen sene de dorukhanı izlemeden sallamışlardı.
Ciddi değilsin umarım .... ciddi ise bu önerin....Yerli seyahatimizda tecrübeli yerli stoper de alalım. Uğur Demirok mesela. Veya Egemen.
Yerli seyahatimizda tecrübeli yerli stoper de alalım. Uğur Demirok mesela. Veya Egemen.
tanimiyorum kendisini lakin yaptigi uygun degil bence üstelik yusuf erdogan'in formali fotosu bu kadar tepki ve elestiri almisken.
dorukhan konusunu takip etmedim.
Ciddi değilsin umarım .... ciddi ise bu önerin....Ekli dosyayı görüntüle 49833
egemenin dizler bitik , uğur da olacak iş değil çok ortalama bir adam bence çok ekstrası kalmadı , altyapından cıkacak herhangi bir adam da onun kadar oynar. yumlu falan daha iyi demiroktan tabi ikisini de istemem o ayrı
İyide Bula bula bunları mi buldun Şükrü....Yedekte stoper lazım hitlerdash
Ahmet fln mi oyuna girsin
İyide Bula bula bunları mi buldun Şükrü....
Nefret kotam Adem ile doldurdum daha yeni yahu
Egemen hadi yaşını bir yana koyarsak neyse de uğur bu kapıdan giremez , girmemeli yahu.
Adamın bizimle vukuatları az değil
Trabzon bu dönüşümü yapmak zorundaydı eğer yapmasalardı şu an borçları 1.5 milyara çıkabilirdi.
sportif direktör için uygun bir adam ileriki zamanlar için.