- 9 Ocak 2014
- 33.132
- 9.446
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
_________Banega___Rafinha
Feghouli__________________Onyekuru
____________Babel
______________Aboubakar
#VeryNice
Ben alıştım açıkçasıToplam 22 tane engeli kaldırdım, ortak özellikleri 'Baba'nin düşmanı gibi davranmaları..
Geçen sezon 3,4 kere bu iq yetmezliği çekenler yüzünden ceza alsamda, Terim'i savunmamak ( ki bunun yaşanması bile hakikaten ayıp artık ) içimde eksiklik yaratıyor..
Hakikaten kafası rahat, tartışmalardan uzak durarak forumu takip edebiliyor insan bu tipitipleri engellediğinde, gel gelelim Terim'i içine dert etmiş bir vatandaşa hakettiğini de vermek lazım, gerekirse cezayı da göze alarak..
Ki Terim için ceza yediğimde gereğini yaptığımdan dolayı zerre üzülmedim bile..siz de üzülmeyin, gördüğünüz yerde sıkın böcek ilacını.
Saygılar..
Babeli ısrarla forvet oynatmayı düşünen dahiler şaraba ayranmi karistiriyorsunuz nedir
Beyler Fatih Terim in Galatasaraylılığını sorgulayabilecek yaşayan bir canlı yok. Başarılarının yüzde 25 nerdeyse. Ancak bir adamı Tanrı yaparak da yüceltemezsin. Zira geçen sezonki futboldan memnun olduğumuz söylenemez. Öylesine saçmaladığımız dönemler oldu ki puan farkı 11 olabilirdi. Allahtan Başak hayatının en rezil dönemi yaşadı da yetiştik. Beşiktaş’ın durumu belli Fener’in durumu belli ona rağmen bir çoğumuz ümidi kesiyordu. Hayır insandır defoları vardır ya Tanrı ilan ediyorsunuz ya linç.
Güzel haber degil mi musap,bence gitmeliSeref fernando goodbye diyor
Fernando kalsın.
Banega Aboubakar gelsin
Diagne Mitroglou gitsin
Hayat bayram olsun.
Iyi Akşamlar
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dur bakalım bu konuda olgunlastirabilmis miyim kendimi görcem hacı, merakla beklemekteyim bir sonraki saldırı süreciniBen alıştım açıkçası
Eskiden bende çok savunuyordum ama vallahi artık umrumda olmuyorlar.
Aşırı bel altı olmadıkça boş ver gitsin ki o durumda Forum yöneticileri konuya müdahil oluyorlar zaten
Bence guzel degil. Simdi hem banegaya para harcayip hemde DOSA para harcamamiz gerek. Seri kira felan demeyin adamlar salak degil. Ki sakat olmadiginda net takimin en iyi 2-3 oyuncularindanGüzel haber degil mi musap,bence gitmeli
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Niye abi salaklar fernandoyu aliyosa biz de seriyi getirebiliriz belki?Bence guzel degil. Simdi hem banegaya para harcayip hemde DOSA para harcamamiz gerek. Seri kira felan demeyin adamlar salak degil