Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yıllık 1 m EUR gibi bir bedelle Topal rotasyona dahil edilebilir.

Toplam 22 tane engeli kaldırdım, ortak özellikleri 'Baba'nin düşmanı gibi davranmaları..
Geçen sezon 3,4 kere bu iq yetmezliği çekenler yüzünden ceza alsamda, Terim'i savunmamak ( ki bunun yaşanması bile hakikaten ayıp artık ) içimde eksiklik yaratıyor..
Hakikaten kafası rahat, tartışmalardan uzak durarak forumu takip edebiliyor insan bu tipitipleri engellediğinde, gel gelelim Terim'i içine dert etmiş bir vatandaşa hakettiğini de vermek lazım, gerekirse cezayı da göze alarak..
Ki Terim için ceza yediğimde gereğini yaptığımdan dolayı zerre üzülmedim bile..siz de üzülmeyin, gördüğünüz yerde sıkın böcek ilacını.
Saygılar..
Ben alıştım açıkçası :)

Eskiden bende çok savunuyordum ama vallahi artık umrumda olmuyorlar.

Aşırı bel altı olmadıkça boş ver gitsin ki o durumda Forum yöneticileri konuya müdahil oluyorlar zaten

Babeli ısrarla forvet oynatmayı düşünen dahiler şaraba ayranmi karistiriyorsunuz nedir

Beyler Fatih Terim in Galatasaraylılığını sorgulayabilecek yaşayan bir canlı yok. Başarılarının yüzde 25 nerdeyse. Ancak bir adamı Tanrı yaparak da yüceltemezsin. Zira geçen sezonki futboldan memnun olduğumuz söylenemez. Öylesine saçmaladığımız dönemler oldu ki puan farkı 11 olabilirdi. Allahtan Başak hayatının en rezil dönemi yaşadı da yetiştik. Beşiktaş’ın durumu belli Fener’in durumu belli ona rağmen bir çoğumuz ümidi kesiyordu. Hayır insandır defoları vardır ya Tanrı ilan ediyorsunuz ya linç.

Babeli ısrarla forvet oynatmayı düşünen dahiler şaraba ayranmi karistiriyorsunuz nedir

babel diagnenin transferi sürüncemede kalırsa başkasını alamayacağımız için ligin ilk maçlarında falan santrafor oynayabilir

onun dışında bazı iç saha maçlarında da aboubakarın yanında 2. santrafor oynayabilir arada

Beyler Fatih Terim in Galatasaraylılığını sorgulayabilecek yaşayan bir canlı yok. Başarılarının yüzde 25 nerdeyse. Ancak bir adamı Tanrı yaparak da yüceltemezsin. Zira geçen sezonki futboldan memnun olduğumuz söylenemez. Öylesine saçmaladığımız dönemler oldu ki puan farkı 11 olabilirdi. Allahtan Başak hayatının en rezil dönemi yaşadı da yetiştik. Beşiktaş’ın durumu belli Fener’in durumu belli ona rağmen bir çoğumuz ümidi kesiyordu. Hayır insandır defoları vardır ya Tanrı ilan ediyorsunuz ya linç.

Başarıların yüzde 65’i felan.

Galatasaray, ‘Turkish giants Geletasaray’ ise bugün, bunu Terim’e borçludur.

8 şampiyonluk, 1 UEFA kupası 2000’de.

Ne 25’i?

Adamın bir buçuk yıldızı var. Kazandığı ubidik gubidik kupaları saymıyorum bile ZTK kupası dahil.

Adamı eleştirirken besmele çekeceksiniz.

Bu fener millete gıcıklok olsun diye yıllarca piyasayı yükseltti durdu. Bundan en çok zararı kendisi gördü ama hala aynı hıyarlıkta ısrar ediyor. Bu mali yapılanma gelse bile fenerin mali yapısının düzeleceğini sanmıyorum

Ben alıştım açıkçası :)

Eskiden bende çok savunuyordum ama vallahi artık umrumda olmuyorlar.

Aşırı bel altı olmadıkça boş ver gitsin ki o durumda Forum yöneticileri konuya müdahil oluyorlar zaten
Dur bakalım bu konuda olgunlastirabilmis miyim kendimi görcem hacı, merakla beklemekteyim bir sonraki saldırı sürecini :)

Güzel haber degil mi musap,bence gitmeli

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Bence guzel degil. Simdi hem banegaya para harcayip hemde DOSA para harcamamiz gerek. Seri kira felan demeyin adamlar salak degil. Ki sakat olmadiginda net takimin en iyi 2-3 oyuncularindan

şeref bi şeyi de bil artık

transfer üçgeni şöyle olsun aslında

sevilla daniloyu alsın portodan, biz portoya fernandoyu verelim

banegayla aboubakar da bize gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt