Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat bu gidişle Amrabat hesabına dönecek. 5m verecekler, oyuncu kendi maaşından düştü falan diyecekler. Sanki elimiz mahkummuş gibi davranmalarını anlamıyorum. Yerli olsa neyse. Hayır o değil Vedat'ın bize faydalı olabileceğini de düşünüyorum ama bu şekilde daha gelmeden oyuncudan soğudu millet.

———Banega——mensah

Feg————kralhanda————babel

———————-muriq

D-QNkUWWkAADQVZ.jpg

Vedat çok potansiyelli bir oyuncu, ayrıca dünyada santrafor kıtlığı var.

Cenk Tosun antepte orda burda çöp hükmünde bir oyuncuydu. BJK onu free transferden aldı. Ama şenol ile CL seviyesinde topçu oldu ve nerelere geldiğini gördük.

Eğer futbolu bilenler bir potansiyel görüyorlarsaki ben görüyorum. Vedat için Rize kaç istiyorsa basıp alacaksın. 3,5 4M ler Vedat için komik rakamlar.

Cenk Tosun antepte orda burda çöp hükmünde bir oyuncuydu. BJK onu free transferden aldı. Ama şenol ile CL seviyesinde topçu oldu ve nerelere geldiğini gördük.

Eğer futbolu bilenler bir potansiyel görüyorlarsaki ben görüyorum. Vedat için Rize kaç istiyorsa basıp alacaksın. 3,5 4M ler Vedat için komik rakamlar.
Bence buradakilerin sorun ettiği vedatın kaç para olduğu değil, yvşk rize başkanının yaptıkları

Vedatın içinde sıksan sıksan en fazla Eren Necati Umut Bulut çıkar , fazla umut beslemeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt