Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.768
- 11.667
- 1.473
Marcao için 25 milyon euro rakamları dönüyor, acaba doğru mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün forum bu tavrından şikayetçiyken neden hala uzatıyorsun?
#anadoludantopcuyahayırBu gözler amrabat ve eren gibi 2 Anadolu topçusunun Galatasarayımızlaki performansını gördü.. Vedat için daima temkinli olmak lazım mesela ben eren nasıl çuvallar diyordum son vuruşta bu kadar yetenekli bir forvet boy pos da var ama gördük halini.. Amrabatın kayseri performansını hatırlayan var mı bilmiyorum visca yanında b. k yemiş hele bir fener maçı vardı sanırsın Messi oynuyor..
Amrabat az çok katkı verdi aslında ama kayseridekinin yarısını göremedik bırakın 8i 3-4 milyonluk topçu çıktı
Adama okkalı bir hassiktir derler bak çok net.Kim milyoner olmak isterdr bir tane sizofren var birzdan 250bini alip 1 milyonluk soruyu gorecek ama bana fena kurgu geldi ya
Istah kabartan 1 besin ,herkese simdiden afiyet olsunaz önce götten yedim arkadaşlar herkese tavsiye ederim ben baya beğendim
film-dizi izlerken felan güzel gidiyo. biraz konu dışı oldu ama tavsiyelerim iyidir biliyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 49848
#anadoludantopcuyahayır
Hepsinde az bişey olsa yine iyi bişey olabilirVedatın içinde sıksan sıksan en fazla Eren Necati Umut Bulut çıkar , fazla umut beslemeyelim

Bu rakamlar avrupada artık çok rahat dönen fiyatlar. Belki bizimkiler ayak yapıyordur, bu rakamların altına gelmeyin diye.Marcao icin kimse 25m vermez, CL'de iyi performans gosterirse anca en fazla 20m veren olur, bizim ligimizdeki oyunculara oyle kolay kolay 25-30m vermezler
Kavgada söylenmez renktaş. Neden böyle bişey yaptın?az önce götten yedim arkadaşlar herkese tavsiye ederim ben baya beğendim
film-dizi izlerken felan güzel gidiyo. biraz konu dışı oldu ama tavsiyelerim iyidir biliyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 49848
Bütün forum bu tavrından şikayetçiyken neden hala uzatıyorsun?
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adama okkalı bir hassiktir derler bak çok net.
Ben varım
Tiyatroyu kaçirmayin istedik kardesim hata mi ettik. Peruk takmislar arkadasa birde acayip eglenceli muhakkak izlemeniz gerekir.Mesajını görünce tam kavga var diye heyecanlandım kendini alıntılamışsın hayal kırıklığı resmen
Çöp cenk'e bile 23 filan verdiler.Marcao icin kimse 25m vermez, CL'de iyi performans gosterirse anca en fazla 20m veren olur, bizim ligimizdeki oyunculara oyle kolay kolay 25-30m vermezler