Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.792
- 43.737
- 3.888
Zeki uzundurukan mı yoksa Okan koç mu daha antipatik karar veremiyorum.. Bir tanesi soluksuz sallıyor diğerinin de ortalama bir bayan kadar futbol bilgisi var..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2010 dunya kupasında penaltı kurtarislariyla meşhur olmuştu yanlış hatırlamıyorsamMuslera penaltilarda dünyanin en kötü kaleci olma ihtimal yüksek
Muslera yerine bi bidon su koysan sansa mansa top carpar gene girmez kaleye
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iyi bir fiyata anlaşmış olma ihtimalleri sıfır ya. Kim ister bunlara gelmek öyle düşük meblağlaraMax Kruse'yi neden biz almadık??
Fener çok iyi fiyata anlaşmış.
Hem forvet hem 10 numara oynuyan Avrupai bir oyuncuyu neden istemedik acaba Comolli kadar yok muyuz.
2,5 yıllık 1,5 imza diyorlar ama buna da inanasim gelmiyor
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şef uçma şeff________________Seri
______Alcantara ____Banega
Gece gece islandım.
Aynen katılıyorum onun dışında sence ihtiyacımız var mıydı bu adama ?Iyi bir fiyata anlaşmış olma ihtimalleri sıfır ya. Kim ister bunlara gelmek öyle düşük meblağlara
O 1,5 imza her sene alınacak bir sefer değilmiş takım kötü giderse ceza veremiyorlar karısı her mobilya değiştirmek istediğinde 200 bin euro vereceklermis filanMax Kruse'yi neden biz almadık??
Fener çok iyi fiyata anlaşmış.
Hem forvet hem 10 numara oynuyan Avrupai bir oyuncuyu neden istemedik acaba Comolli kadar yok muyuz.
2,5 yıllık 1,5 imza diyorlar ama buna da inanasim gelmiyor
Muslera penaltilarda dünyanin en kötü kaleci olma ihtimal yüksek
Muslera yerine bi bidon su koysan sansa mansa top carpar gene girmez kaleye
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Net skor katkısı sağlayabilecek her türlü oyuncuya ihtiyacımız var ya. Menajeri önce bize önermiştir oyuncuyu illaki. Veto yemiş belli ki bizden. Bakalım hayırlısı daha iyileri bulunur elbet, öyle ahım şahım bir oyuncu da değil görevini iyi yapan ancak profesyonellikten uzak bir futbolcu. Türkiye'ye geldiğinde de Almanya'da ki performansindan uzaklaşma ihtimali artıyor tabi böyle tiplerin. Derbilerde 2 gol atsa sırtı yere gelmiyor fenere gidip tüm sene yatan topçularin.Aynen katılıyorum onun dışında sence ihtiyacımız var mıydı bu adama ?
Bence çok vardı
takım kötü giderse ceza verememek ne demek oluyorO 1,5 imza her sene alınacak bir sefer değilmiş takım kötü giderse ceza veremiyorlar karısı her mobilya değiştirmek istediğinde 200 bin euro vereceklermis filan
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Banega gelirse ben transfer hareketlerini takip etmemNet skor katkısı sağlayabilecek her türlü oyuncuya ihtiyacımız var ya. Menajeri önce bize önermiştir oyuncuyu illaki. Veto yemiş belli ki bizden. Bakalım hayırlısı daha iyileri bulunur elbet, öyle ahım şahım bir oyuncu da değil görevini iyi yapan ancak profesyonellikten uzak bir futbolcu. Türkiye'ye geldiğinde de Almanya'da ki performansindan uzaklaşma ihtimali artıyor tabi böyle tiplerin. Derbilerde 2 gol atsa sırtı yere gelmiyor fenere gidip tüm sene yatan topçularin.
Ben yine şampiyon olacağımızı düşünüyorum amma bu sene lig daha daha zor olacak
Takim kötü giderse beni sorumlu tutup para cezası veremezsiniz diye bir madde koydurtmuştakım kötü giderse ceza verememek ne demek oluyor
Neden kiBanega gelirse ben transfer hareketlerini takip etmem
takım kötü gitti diye para cezası verilen futbolcu var mıTakim kötü giderse beni sorumlu tutup para cezası veremezsiniz diye bir madde koydurtmuş
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi