Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki uzundurukan mı yoksa Okan koç mu daha antipatik karar veremiyorum.. Bir tanesi soluksuz sallıyor diğerinin de ortalama bir bayan kadar futbol bilgisi var..

Koca takım 1,5 aydır vedat ile uğraşıyor olacak iş değil yav. Tamam kendini geliştirdi fena oyuncu değil pres yapar top saklar vs abi sen koca Galatasaraysın. Daha yeni önünde emre akbaba olayı var onada karşı değildim çokta severim emreyi ama madem bu kadar Cimbomlular Ocak da bağlarsın abi adamı bu adamlar suarez inieste vs değilki? Hayırdır? Çok ciddi söylüyorum net söylüyorum 1 seneliğine rodeyega gelseydi o zaman 1.m oynayacak adam denizlide 1m sonra da bize aşık olan vedatı yine alırız arkadaş. Bu nedir yav baydı artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Max Kruse'yi neden biz almadık??
Fener çok iyi fiyata anlaşmış.
Hem forvet hem 10 numara oynuyan Avrupai bir oyuncuyu neden istemedik acaba Comolli kadar yok muyuz.
2,5 yıllık 1,5 imza diyorlar ama buna da inanasim gelmiyor

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O 1,5 imza her sene alınacak bir sefer değilmiş takım kötü giderse ceza veremiyorlar karısı her mobilya değiştirmek istediğinde 200 bin euro vereceklermis filan

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera penaltilarda dünyanin en kötü kaleci olma ihtimal yüksek
Muslera yerine bi bidon su koysan sansa mansa top carpar gene girmez kaleye

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera dünyanın en kotu kalecisi,Fernando çöp,belhanda topçu degil.. Futbolu tusubasa çizgi filminden ibaret sanip sahada görmek istediğiniz şovlari görmeyince futbolcuyu değerlendiremiyoruz tabi. Futbol sadece o düşünceleriniz kadar sınırlı bir oyun çünkü..

Aynen katılıyorum onun dışında sence ihtiyacımız var mıydı bu adama ?
Bence çok vardı

Net skor katkısı sağlayabilecek her türlü oyuncuya ihtiyacımız var ya. Menajeri önce bize önermiştir oyuncuyu illaki. Veto yemiş belli ki bizden. Bakalım hayırlısı daha iyileri bulunur elbet, öyle ahım şahım bir oyuncu da değil görevini iyi yapan ancak profesyonellikten uzak bir futbolcu. Türkiye'ye geldiğinde de Almanya'da ki performansindan uzaklaşma ihtimali artıyor tabi böyle tiplerin. Derbilerde 2 gol atsa sırtı yere gelmiyor fenere gidip tüm sene yatan topçularin.

Ben yine şampiyon olacağımızı düşünüyorum amma bu sene lig daha daha zor olacak

2 SENE ÖNCE BUGÜN | Younes Belhanda Galatasaray’da!

Younes Belhanda’nın iki senelik Galatasaray kariyerini nasıl buluyorsunuz?

Net skor katkısı sağlayabilecek her türlü oyuncuya ihtiyacımız var ya. Menajeri önce bize önermiştir oyuncuyu illaki. Veto yemiş belli ki bizden. Bakalım hayırlısı daha iyileri bulunur elbet, öyle ahım şahım bir oyuncu da değil görevini iyi yapan ancak profesyonellikten uzak bir futbolcu. Türkiye'ye geldiğinde de Almanya'da ki performansindan uzaklaşma ihtimali artıyor tabi böyle tiplerin. Derbilerde 2 gol atsa sırtı yere gelmiyor fenere gidip tüm sene yatan topçularin.

Ben yine şampiyon olacağımızı düşünüyorum amma bu sene lig daha daha zor olacak
Banega gelirse ben transfer hareketlerini takip etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt