Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seri-banega-feghouli-babel-muriç-aboubakar da yapabilir hoca 4-4-2

bu muriçi izlemedim hiç youtube dışında elmander gibi diyo herkes eğer öyleyse bu formasyonla oynayabiliriz kanatların biraz defansif zaafiyeti dışında iyi bi takım oluruz
Çok ofansif olur yav öyle. Muriç hareketli de defansif katkısı Elmander'in yanından geçmez.

Elmander Bolton'da 8 numara falan oynamıştı çokça, oradan kalan çok yönlülüğü vardı.

Çok ofansif olur yav öyle. Muriç hareketli de defansif katkısı Elmander'in yanından geçmez.

Elmander Bolton'da 8 numara falan oynamıştı çokça, oradan kalan çok yönlülüğü vardı.
İbb-rize maçında çok iyiydi takım savunma yönüyle açıkçası.

Elmander yalnız çok daha teknik ve istikrarlı bence.

Fiorentina are close to Empoli midfielder Ismael Bennacer for €10m, with a contract worth €800,000 per season plus bonuses. (La Gazzetta dello Sport)

Savanier de 9m + 1m bonus karsiliginda Montpellier'e transfer olmak uzere

Sağlam orta saha oyuncuları günümüz piyasasına göre uygun paralara gidiyor.

Adam gibi 6 numarasiz ve Feghouli + Babel kanatiyla 4-4-2 oynanmaz. Iki tane Elmander tipli forvet bile yetmeyebilir

İbb-rize maçında çok iyiydi takım savunma yönüyle açıkçası.

Elmander yalnız çok daha teknik ve istikrarlı bence.
Elmanderle kıyas kabul etmez savunma yönü. Elmander her özelliği belirli seviyenin üstünde bir adamdı, diğer yönlerden de pek kıyas kabul etmez.

O etkiyi belki Okazaki'den alabilirdik ama o da fiziken düştü sanırım.

Bu arada Vedat için çokça ikinci yarının en iyi santraforu yazdım adı bizle geçmiyorken. Beğenmiyor değilim ama fiziken düştüğü an edilmedik laf kalmaz, fiziken hep hazır olmalı, ikinci konu ağır bir adam, yüksek tempoda ve baskı anlarında topsuz oyun katkısını geliştirmesi lazım.

İş yapar mı yapar ama eğer o yaşta adam alıyorsak mevzu iş yapmasından ziyade kendisine değer katması da olmalı.

Bu arada Vedat için çokça ikinci yarının en iyi santraforu yazdım adı bizle geçmiyorken. Beğenmiyor değilim ama fiziken düştüğü an edilmedik laf kalmaz, fiziken hep hazır olmalı, ikinci konu ağır bir adam, yüksek tempoda ve baskı anlarında topsuz oyun katkısını geliştirmesi lazım.

İş yapar mı yapar ama eğer o yaşta adam alıyorsak mevzu iş yapmasından ziyade kendisine değer katması lazım.
alsınlar mı almasınlar mı
uzatmaya gerek yok adminim

alsınlar mı almasınlar mı
uzatmaya gerek yok adminim
Net konuşmak zor çünkü 4 m euro az değil bulunduğumuz şartlarda. Ona 4 verdik diye başka bölge boş kalacaksa almayalım.

İşin teknik ve mali yönü var tek taraflı bakılmaz.

Vedat gelir abu alınır alınmazsa onyekuru zorlanır
Banega gelir Fernando gider bir scout bir de ilk onbir için orta saha alınır
On numara pozisyonu için bir yerli rotasyona dahil edilir
Yedek yerli kaleci alınır
Mitrouglou feshedilir
Transfer sezonu kapanır
Lig baslar
Cl ikinci turda ajaxa elenilir
Ligde fenere 25 puan fark konur
Şampiyon olunur
Türkiye kupası alınır
Yeni parti kurulur
AKP zayıflamaya devam eder
Suriyelilerle ic savaş ortamı oluşur
Ben evlenirim
.
.
.

Ulan bu pegasustan eşimle bilet aldık. 660 liraya. Sonra iptal etmek zorunda kaldık. 260 lira kesinti yaptılar. Bununla alakalı tüketici haklarına başvursak bişey çıkar mı? Bilen varmı? Mod kardeşim kusura bakmayın yazdık buraya ama. Nasıl 260 lira kesinti olur aklım almıyor.

O
Ulan bu pegasustan eşimle bilet aldık. 660 liraya. Sonra iptal etmek zorunda kaldık. 260 lira kesinti yaptılar. Bununla alakalı tüketici haklarına başvursak bişey çıkar mı? Bilen varmı? Mod kardeşim kusura bakmayın yazdık buraya ama. Nasıl 260 lira kesinti olur aklım almıyor.
Önce sözleşmeye bakmak gerekir ama durumunu anlıyorum ben de en son bir bardak çaya on lira domaldıgımda böyle bir post girmistim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt