Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.
25e5fee12de66477fd164cf6f48202af.jpg

——-banega——seri—

-feg————-carlos eduardo—-babel

————-aboubakar

Yerli stoper alternatifi olarak Ömer Toprak rahatlikla kiralanabilir ama oyuncunun 1.8 milyon euro civari NET garanti ücreti var. Marcao ve Luyindama'dan daha fazla para alacak, hem yedek hem yerli stoper olacak, biraz garip olur. Bonservisini 3M€'ya birakirlar. Alacagimizi sanmiyorum.

Yerli stoper alternatifi olarak Ömer Toprak rahatlikla kiralanabilir ama oyuncunun 1.8 milyon euro civari NET garanti ücreti var. Marcao ve Luyindama'dan daha fazla para alacak, hem yedek hem yerli stoper olacak, biraz garip olur. Bonservisini 3M€'ya birakirlar. Alacagimizi sanmiyorum.
yav o kazmayi neetcez biz. her mac soveriz buna

Mert müldüre çökmemiz lazım artık. Biz kapmazsak ya başak ya bjk kapar yakında

Ömer Toprak tarzı bir stoper hamlesi gerek Luyi ve Marcao kart potansiyeli yüksek adamlar bu adamlarin yedeği A.Calik olmasın ...

Sparta Sportif Direktorü Henk van Stee: "Beşiktaş, Halil Dervişoğlu için resmi teklifte bulundu. Ama teklifi kabul etmedik çünkü düşük bulduk. Daha iyi bir teklif gelmezse bizde 1 sene daha oynamasını çok isteriz."

Bilde göre 4 senede 25 milyon brüt maas aliyor. Bir kac gün önce Ömer ben kalip yerim icin savasmayi istiyorum diye röportaj vermisti. Keske maddesi daha 2,5 milyonken Kaana sullansaydik. Marianoyu sattip, ona seni hem stoper, hem sag bek hem ön libero olarak alternatif görüyoruz ve Marcaou sattiktan sonra sen oynarsin diye ikna edebilirmiydik belki?

Bilde göre 4 senede 25 milyon brüt maas aliyor. Bir kac gün önce Ömer ben kalip yerim icin savasmayi istiyorum diye röportaj vermisti. Keske maddesi daha 2,5 milyonken Kaana sullansaydik. Marianoyu sattip, ona seni hem stoper, hem sag bek hem ön libero olarak alternatif görüyoruz ve Marcaou sattiktan sonra sen oynarsin diye ikna edebilirmiydik belki?
serbest kalma bedeli o kadar düsükken sansimizi deneyebilirdik ama simdi 15-20den asagi gitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt