- 20 Haziran 2011
- 60.983
- 69.408
- 4.758
.12 transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.12 transfer
Kaynak çok ulvi, ben inandım. Carlos Eduardo h.o.Galatasaray, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'de forma giyen Brezilyalı 10 numara Carlos Eduardo'yu istiyor. Sarı Kırmızılılar, kısa bir süre içerisinde transfer görüşmelerine başlayacak. (Makkah-News)
Daha resmi olarak Luyindama'nin bonservisi bile alinmadi. Umarim bir salaklik yapip adami eski kulübünde birakmayiz.
bu mu rengim sen deyince bakam dedim
fason bişey
yav o kazmayi neetcez biz. her mac soveriz bunaYerli stoper alternatifi olarak Ömer Toprak rahatlikla kiralanabilir ama oyuncunun 1.8 milyon euro civari NET garanti ücreti var. Marcao ve Luyindama'dan daha fazla para alacak, hem yedek hem yerli stoper olacak, biraz garip olur. Bonservisini 3M€'ya birakirlar. Alacagimizi sanmiyorum.
Mert müldüre çökmemiz lazım artık. Biz kapmazsak ya başak ya bjk kapar yakındaYerli stoper alternatifi olarak Ömer Toprak rahatlikla kiralanabilir ama oyuncunun 1.8 milyon euro civari NET garanti ücreti var. Marcao ve Luyindama'dan daha fazla para alacak, hem yedek hem yerli stoper olacak, biraz garip olur. Bonservisini 3M€'ya birakirlar. Alacagimizi sanmiyorum.
Yerli stoper alternatifi olarak Ömer Toprak rahatlikla kiralanabilir ama oyuncunun 1.8 milyon euro civari NET garanti ücreti var. Marcao ve Luyindama'dan daha fazla para alacak, hem yedek hem yerli stoper olacak, biraz garip olur. Bonservisini 3M€'ya birakirlar. Alacagimizi sanmiyorum.
serbest kalma bedeli o kadar düsükken sansimizi deneyebilirdik ama simdi 15-20den asagi gitmezBilde göre 4 senede 25 milyon brüt maas aliyor. Bir kac gün önce Ömer ben kalip yerim icin savasmayi istiyorum diye röportaj vermisti. Keske maddesi daha 2,5 milyonken Kaana sullansaydik. Marianoyu sattip, ona seni hem stoper, hem sag bek hem ön libero olarak alternatif görüyoruz ve Marcaou sattiktan sonra sen oynarsin diye ikna edebilirmiydik belki?